corners

Wherever the past, the present and the future takes me, this is my corner...

We fight their battles

Publicerad 2012-04-29 23:39:15 i Allmänt,

Det känns som en sten släppt från mitt bröst och jag är så stolt över att jag faktiskt tänke längre och såg till att lösa problemet. Nu mår jag mycket bättre. Jag hatar känslan av att tänka att någon annan tycker illa om mig och jag är glad att vi skiljs åt på det här sättet. Man ska vara rädd om de personer i sin omgivning som ger en energi!

Idag var det min sista jobbdag. Solen sken och vi hängde vid Freerideparken. Nu på kvällen var jag och Mickan och grillade med några vänner, myyys! Ansiktet bränner nu och det är dags att sova.



Snart är tiden här i Åre slut och just nu leker livet!


We had a good time

Publicerad 2012-04-26 22:44:08 i Allmänt,

Jag sitter på mitt rum lyssnar på musik och stinker stekos efter att ha lagat pannkakor till middag. Resten av Kläppen ska ut och se Maskinen på Bygget. Jag väntar att taxin ska hämta dem, då ska jag duscha och krypa ner i sängen. Jag avstår från fest ikväll även om det var tänkt att jag också skulle ut. Dels för att jag inte är taggad alls, dels för att jag vet att jag bara kommer att bli ännu mer känslosam om jag får i mig några droppar alkohol och dessutom är trött på det också.



Mickan var här på middag och vi snackade skit i några timmar och drack té. Underbart att ha en vän som henne!

Natti på er!

Hate that I love you so

Publicerad 2012-04-26 17:38:40 i Allmänt,

Idag regnade det och blåste här i Åre. Igår var det finväder och vi kunde sola vid 1000-metern. Vädret växlar här vill jag lova.

Gårdagen var en berg och dalbana. Den började på topp med sol och fix och trix med Freeridehoppen och boxarna. Fixade en ascool borg, när man får betalt för att bygga snöborgar - då har man kommit någonstans i livet. :D


Solbränna ingår som sagt i lönen :p

När vi var klara med det for vi ner till Rödkullen där vi grillade lite i Eliten.


Härliga kollegor!

Sedan tog vi skotrarna upp till Valvet där vi låna lite liftar för att åka lite Snowracer. Sååå himla kul! Vi tog oss sedan vidare till Skutskjutsbanan för att testa den.



Fy, jobbig var den och det slutade med att jag kom trea efter Johanna och HQ. Tog sedan ett till åk i en annan backe och det var sjukt kul, har inte skrattat så på massa tid!

Jag kom hem till ett Kläppen som skulle på Parkvillan så jag duschade och det blev en öl innan vi drog till byn och sedan vidare till CC med ett stopp på MAX. Det var härligt att träffa alla människor men kvällen slutade med en klump i magen för min del och jag var lite ledsen när jag kröp ner i sängen. Men sånt är livet!

Nu tar vi nya tag de här sista dagarna innan vi far söderut.

Drops of Jupiter

Publicerad 2012-04-24 17:52:05 i Allmänt,

Nu är jag tillbaka. Jag vet att ni har saknat mig så oerhört i min frånvaro ;)
Nu bor jag på Kläppen och även om det kanske inte är världens fräschaste plats så trivs jag så otroligt bra med att bo här och äntligen ha lite folk runt mig. Man behöver inte ligga bakis och glo på TV själv och man har alltid nån att hänga med.

Jag börjar få lite smått ångest för att jag snart ska åka hem igen. Jag älskar att vara här, så är det bara. På ett sätt har jag hittat mig själv, mitt självförtroende har blivit bättre och jag trivs med mitt liv.

Nu har jag skrivit lite igen, kommer nog en roligare text snart.
Nu ska jag laga lite käk hade jag tänkt.
Cheers!

Mat

Publicerad 2012-04-15 21:10:43 i Allmänt,

Att flyttpacka och städa är inte alltid det roligaste. Just nu känner jag mig bara tung och seg efter mycket jobbande de senaste veckorna och en förkylning som håller i sig. Men det finns några saker att se fram emot. Jag som är sällskapsmänniska kommer att ha folk omkring mig hela tiden vilket jag gillar.

Men det bästa av allt, som får mig att sukta när jag tittar på matlagningsprogram, är att jag äntligen kommer att ha en ugn igen.


'
Hur smarrigt ser inte detta ut då?!?!

Oh, jag ska göra lax, potatisgratäng med massa grädde, pommes frites, lasagne, paj, scones och kladdkaka.

Ibland längtar man efter de små sakerna!

Stänging av Björnen

Publicerad 2012-04-15 13:07:47 i Allmänt,

Jag packar idag, jag ogillar verkligen att packa. Mest för att jag inte är så bra på det egentligen. Nu saknar jag min pappa extra mycket. Han är proffs på att packa och det är otroligt vad han kan få ner i en väska.



Ska väl fortsätta snart och lyssna lite på Digilistan. Jag ska göra det snabbt så jag kan ta det lugnt sen, jepp...
Imorgon flyttar jag till Kläppen :p
Cheers!

Live in concert

Publicerad 2012-04-11 13:07:33 i Allmänt,

Den 12 september ska jag och Elin se Nickelback på Hovet i Stockholm.
Jag kommer så väl ihåg den där soliga dagen 2006. Jag hade just kommit hem från Sydafrika och jag och Elin hade börjat prata ordentligt på mail under det året jag var borta. Vi klickade på något konstigt sett och när jag kom hem var det som att vi hade varit kompisar hela livet.

Just denna dagen satt vi i några stolar på Elins föräldrars baksida och pratade. Vi pratade om Ryan i Nickelback och hur vi båda tyckte att han var den hetaste människan på jorden. Jag hade inte träffat någon som fattade tidigare så det var så himla kul. Vi spenderade timmar den sommaren med att titta på DVD's av Nickelback. Det sista året på gymnasiet var härlig och Animals spelades i Elins lilla Volvo.

Redan då bestämde vi att om de kom till Sverige någon gång skulle vi gå och nu kommer de äntligen hit! Det har gått 6 år sedan dess och våra liv ser annorlunda ut men det klart att vi inte ska missa detta...



Hoppas att Ryan är extra arg den kvällen ;)

Sjuk

Publicerad 2012-04-11 10:40:46 i Allmänt,

Jag har varit ledig i två dagar. Hostan har krypit sig på och jag har känt av halsen i flera dagar. Imorse när jag vaknade, en timme innan klockan ringde, gjorde min hals så fruktansvärt ont och jag hostade som en galning. Jag försökte somna om men det gick knappt att svälja. Som jag är uppfostrad är tanken alltid att försöka ta sig till jobb eller skola och med det i tanken tog jag mig upp ur sängen för att få i mig lite frukost. Halsen var död och jag frös som attan. Idag skulle jag vara ute och springa i Bräcke och jag kände att det kanske var en av de få gånger jag faktiskt måste stanna hemma för att det inte skulle bli värre. Det är typiskt, efter en hektisk helg med lite sömn och dåliga matvanor kommer det som ett brev på posten.

Nu känns det redan bättre. Jag hostar som en kråka fortfarande och halsen gör sig fortfarande påmind.
Kanske var det bra att jag stannade hemma idag så att jag kan ta i med hårdhandskarna de sista dagarna denna vecka.



Kurerar mig med té och en massa honung i. Rättvisemärkt ska det vara!

32 timmar

Publicerad 2012-04-10 11:42:43 i Allmänt,

Nu var det länge sedan sist och det har sina skäl. Jag har jobbat som en tok de senaste dagarna.
I fredags började jag i och för sig inte fören 12 och då solen sken tog jag och Mickan några härliga åk i Rödkullen innan jag for till Arenan för att jobba.¨



Lååång jobbdag med JOI och VAC. Jobbade fram till 22 med 15 minuters rast för att slänga i mig mat. Under själva kvalet var jag flaggvakt, inte mycket att göra där och jag frös som en tok.

I lördags var det påskmaskerad här i Björnen och massa barn var med och åkte, Appe var där och vi bjöd på korv. Tog långlunch och jobbade sedan 16 till 23.


Hur mycket folk var det inte?!

Eftersom det var lördag var det svårt att ta sig hem. Less och trött i hela kroppen blev det MAX och sedan kom jag hem vid 01 och stupade i säng.

I söndags var det Red Bull Homerun. Shit vilket kul evenemang, först ner från skutan :) Tanken var väl att starten skulle gå från toppen typ men sikten var inte bra. Vi var i alla fall där uppe för att näta lite i fall det skulle bli bättre sikt.


Så kan det vara...

Jag och Emma campade sedan i Stjärnbacken där vi nätade och satte flagg. Hur dåigt tränad är inte jag? Mjölksyra i benen minst sagt. Vi fick i alla fall hjälp att rodda ner av ett par snälla pistörer och sedan var alla jäkligt less och ville bara hem. Skyndade på och sedan blev det efterfest hos HQ och på Dippan. Kul att festa lite med dom faktiskt :)

Igår var jag helt slut och låg i sängen till 17 då jag duschade och tillslut tog mig ut till Matboden. Skönt att vara ledig idag också!

Skärtorsdag

Publicerad 2012-04-05 17:42:10 i Allmänt,

Dagarna flyter ihop och jag hinner inte ta några roliga kort och det blir därför inte lika kul att blogga.
Var ute i tisdags och onsdagen var seg som vanligt. Idag har jag jobbat med att måla små påskkärringar och sedan har jag hjälpt till med tävling. Imorgon är det JOI och jag ska jobba från 12.... ¨

Först ska vi åka lite, det var ett himla bra tag sen nu, usch! Nysnö lockar :)


Lördag i Björnen :)

En dag med jobbet

Publicerad 2012-04-02 20:52:29 i Allmänt,

Igår var jag på middag på Tottebo med jobbet. Vi var ett gäng från Event som käkade så otroligt god mat och drack smarrigt vin. Det var roligt att hänga med! Första "middagen med jobbet", nu är man stor ;p Snart blir det JOI och holkenfest :)

Jag blir så himla glad för jag får så mycket beröm hela tiden. De är så impade av mig som jobbar i det tysta, helt själv i Björnen. Dessutom berättade en av mina kollegor att pistörerna i Björnen tyckte att jag var en härlig och glad tjej, lite blyg i början men jag gjorde ett bra jobb. Sådant värmer. Tänk att de här gamla rävarna som kan allt om fjället tycker att lilla jag gör ett bra jobb. Det är saker att skriva i min bok det!

Det ger mig en extra kick i jobbsökandet!
Cheers på er!

Om

Min profilbild

Elin

Den här bloggen är jag. Den kan ibland vara fylld med känslor och tankar men är lika glad och virrig som jag kan vara. Jag älskar min familj och mina vänner, engelska böcker, olympiska spelen, fikabröd, höstlöv, att dansa, promenader, Morgonpasset i P3, ost, träna, snö, skidåkning och att sjunga i duschen. Jag ogillar hat, kapris, när mitt nagellack flagnar, att stressa, orättvisor, att hänga tvätt, människor utan respekt och fötter på tågsäten. Välkommen till mitt lilla hörn i en stor värld.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela