corners

Wherever the past, the present and the future takes me, this is my corner...

Motto

Publicerad 2012-07-30 18:41:37 i Allmänt,

Nu är jag hemma efter en helt fantastisk vecka som jag kommer att minnas med ett stort leende på läpparna. Det kommer att ta evigheter att berätta allt så bilder får illustrera men just nu är jag för trött och för hungrig. Lämnar er bara med en textrad ur en av Lars Winnerbäcks låtar.

Ska jag dö ska jag ha levt.

Young and wild and free

Publicerad 2012-07-22 23:06:32 i Allmänt,

Nu ska jag vara ledig en vecka. Jag ska sova, festa med gott samvete, resa, slappa, sola och bara ha sådär kul som man kan ha på sommaren.
 
 
 
 
 
Semester!!

Nordens största pir

Publicerad 2012-07-19 20:37:15 i Allmänt,

Nu sitter jag här i köket på Fröjas Väg. Efter resa med tung packning hit och en snabbvisit på Kvantum har jag nu donat lite i köket, käkat mumsig korv stroganoff, gjort matlådor till helgens långpass, vattnat blommor och matat fiskar. Snart är det dags att duscha och sova....
 
Igår och idag har jag varitnere i Nynäshamn med familjen. Igår jobbade jag och syrran på kiosken. När vi började det första passet spöregnade det men det klarnade upp och i pausen tog vi en glass på nya hamntrappan och gick ut på den nya piren.
 
Det var jättefint och kul att se Nynäshamn från ett litet annat håll.
 
Vi jobbade 2 timmar till och sen åkte vi hem och lagade goda biffar med haloumi. Jag for sedan ner till Nynäshamn igen och mötte upp några nya kollegor på Aya. 2 öl senare var jag påväg hem, jag var supertrött och busstrafiken tillät inte mycket annat en onsdagskväll än att åka hem vid midnatt.
 
Imorse sov jag till 11, en välbehövlig sovmorgon. Jag åt frukost på baksidan och drack kaffe innan mamma, pappa och jag for ner till Nynäshamn för att käka lite glass/lunch i hamnen och titta på piren. Igen. Men det gör inget, tycker att det är coolt med alla båtar och att försöka gissa var de kommer ifrån. Det var många fler båtar idag och vi såg några riktigt gamla!
 
 
 
När vi kom hem packade vi ihop våra saker, föräldrarna för att bege sig till mormor och jag för att åka hit...

Idag

Publicerad 2012-07-18 11:24:24 i Allmänt,

Idag är det bara en såndär jobbig dag. Man får ha sånna dagar ibland men det hjälper att få skriva av sig lite. Jag går runt och är sjukt irriterad, less på vissa människor, ledsen för att jag inte hinner vara med vänner och familj så mycket jag skulle vilja, arg och trött för att jag inte sovit ordentligt och tårarna ligger nära. Sinnet är lika grått som vädret...

Men eftersom jag alltid har nära till skratt vet jag att det snart kommer ordna sig!

Sommar måste man vara lite ledig

Publicerad 2012-07-18 08:50:43 i Allmänt,

Idag har jag sovmorgon och i morgon är jag ledig. Sen återstår 3 jobbpass a 14 timmar och sen har jag ledigt! Ska bli så skönt att ta det lugnt ett tag, kanske komma iväg på något skoj och bara låta dagarna vara.
 
 
Idag jobbar jag och syrran i kiosken till 18.30, helt okej faktiskt. Jag tänkte att vi kanske hinner övningsköra lite innan jag far men jag vet inte eftersom resten av familjen fortfarande snusar och sover. Dessutom är jag hungrig men det är ju inte kul att äta själv...

Lilac

Publicerad 2012-07-15 21:54:21 i Allmänt,

Jag borde egentligen vara helt slut vid det här laget. Mycket jobb de senaste dagarna och lite sömn. Men konstigt nog känner jag mig rätt så fräsch. Efter en kvällsdusch det vill säga...
 
Imorgon har jag sovmorgon till 6.15. På något sätt känns det lite mer humant att gå upp den tiden än 04.40 även om det är ganska tidigt det med. Jag måste säga att det är sjukt tråkigt att missa så många grejer bara för att man jobbar. Men v. 30 är jag ledig så då jäklar!
 
Rosendals trädgårdar. Var är den varma sommaren?!

Jamen om man kanske skulle ta och sova snart då...
 
 
 
 
 

44,5 av 72

Publicerad 2012-07-13 22:22:48 i Allmänt,

Har just smackat i mig lite choklad, lite chips (med betoning på lite, lyckades faktiskt hålla mig!) och ett stort glas apelsinjuice. Mums! Det är ju trots allt fredag och efter en jobbdag som har sträckt sig från 06 till 21 med 30 minuters stressad paus mellan jobben tyckte jag att jag var förtjänt av det.
 
 
Nu ska jag hoppa in i duschen, tvätta av mig dagen och sova. Imorgon börjar jag samma tid igen, slutar dock 20 så det blir inte en lika lång dag. Klirr i kassan med jobb på söndag oxå, körkort here we come!
Natti!

Still stuck in that time when we called it love

Publicerad 2012-07-10 22:35:41 i Allmänt,

Ibland kan jag inte låta bli att tänka att jag nog alltid kommer att vara singel. Ibland känns det som att det aldrig kommer bli jag som går på bio med pojkvännen, håller handen på bryggan, somnar i en varm famn framför TVn, pussas framför kameran, kramas i natten.... Det känns som att jag aldrig kommer att hitta den som jag ringer flera gånger om dagen, som får min mage att pirra lite extra och som gör mig svag i knäna, som får mitt hjärta att slå lite hårdare. Den där känslan av att vara kär... Det känns som att jag aldrig kommer att hitta någon att dela mitt liv med, resa, skratta, gråta, vara orolig och glad med. Någon som bryr sig det där lilla extra om vad jag hittar på när vi inte umgås.
 
Men sen tänker jag om. När jag var yngre var jag förälskad i allt det jag nämnt ovan. Jag var kär i kärleken och kunde göra allt för att få den där drömmen. Men med åren har det ändrats och jag har insett vikten av att vara lycklig och att om det händer så händer det och gör det inte det så är det inte hela världen. Visst älskar jag den känslan av att vara kär men det är inte längre så att jag letar efter kärleken.
 
Ibland kan jag inte låta bli att tänka att jag nog alltid kommer att vara singel. Men nu känns det helt okej!

Dopp nummer 1

Publicerad 2012-07-09 22:46:35 i Allmänt,

Slapp dag det har varit idag! När jag kom hem från jobbet vid 14.30 lagade jag lite mat och satte mig på baksidan. Kombinationen vindstilla och att det är så nära mellan alla hus gör att det blir sjukt varmt där och jag la mig i skuggan för att slappa lite. Jag orkade helt enkelt inte med värmen... Men det gjorde inte så mycket för det var nästan olidligt varmt i alla fall.
 
 
Så mamma kom med idén att vi skulle till Rangsta och ta ett snabbt dopp. Sagt och gjort! Det var riktigt härligt i vattnet. Mitt första dopp för i år... Och det är ändå juli nu, helt otroligt.
 
 
När vi kom hem slocknade jag i soffan i två timmar och när jag vaknade blev det hemmagjord pizza ute på baksidan. Nu är det dags att sova igen, känns som det är allt jag gör nu för tiden...
Natti!

Alla hjärtans dag mitt i sommaren

Publicerad 2012-07-08 17:54:35 i Allmänt,

Igår på kvällen såg tjejerna i familjen på TV medan pappa spelade golf. Vi tittade först på Adeles konsert från Royal Albert Hall. Adele är verkligen jättebra! Efter det var det inget kul på TV så vi beslutade oss efter mycket om och men att se Valentine's Day.
 
Det var en sådan där mysig film som inte kräver mycket av hjärnan men ändå var den oväntad i sina vändningar men också precis lika förutsägbar som en romantisk komedi ska vara. Mot slutet fällde jag en och annan tår men jag skrattade också högt. Rekommenderar verkligen om man vill slöa framför en film någon kväll.
 
Och jag skulle ju inte heller tacka nej till Bradley Cooper...

Familjemiddag

Publicerad 2012-07-08 16:33:10 i Allmänt,

I fredags åt jag, mamma, syrran och pappa middag på Aya Beach Club i Nynäshamn för att fira att nu har både mamma och pappa semester. Vi barn knetar vidare dock...
 
Det var en härlig kväll, vi har så kul tillsammans och ibland kunde man inte sluta skratta! Min fiiiiinaaaa familj<3
 
 
Fisk och skaldjursbräda med hummer, kräftor, musslor, forell, räkor, tre såser och potatis. Mums!
 
 
 
Jag tog bussen hem vid 22.30 eftersom jag hade jobbat på morgonen och kände mig trött och jag skulle börja 06 morgonen efter. Men mamma, pappa och syrran stannade i Nynäs.
 
Underbart!

Fågelkvitter

Publicerad 2012-07-06 17:29:15 i Allmänt,

Det bästa med att jobba morgon är att man har hela dagen på sig efter det.
Det sämsta är att man blir så himla seg och trött!
 
Men med det kommer att somna på baksidan. Med fågelkvitter och barnskrik i bakgrunden, doften av gräs och den varma sommarbrisen susande i öronen. Det kanske inte är så farligt i alla fall...
 
 
Nu åker vi snart ner till Nynäshamn för att äta middag nääästan hela familjen. Myys!

Gröna Lund

Publicerad 2012-07-06 15:01:17 i Allmänt,

I onsdags var det verkligen en toppendag! Jag var ledig och kunde sova ut för första gången på länge. Vid 12.30 tog jag och syrran tåget in till stan för att sedan ta oss ut till Djurgården och Gröna Lund.  Vi ville dit för det kändes som att det var jättelänge sedan. Och kul var det! Jag fick med syster på PopExpressen och Kvasten som hon inte provat och vi åkte även Twister som var sjukt kul. Den fick det bli två gånger faktiskt.
 
 
 
 
 
Vi kom hem vid 22.30 och det var först då som vi tyckte att det var lite kyligt. Sommar!

En helt underbar dag med bästa lillasyster <3 

Mitt i veckan

Publicerad 2012-07-06 14:52:27 i Allmänt,

I tisdags jobbde jag 6-11 och tog sedan tåget till stan för att köpa lite tofflor att jobba i. Efter den korta turen på stan åkte jag till Elin i Nynäs, vi lämnade Johanna hos mormor och morfar och sedan for vi till Kvantum för att handla lite god mat och sedan blev det systemet.
 
Vi puttade in köttet i ugnen och medan vi väntade satt vi på balkongen och drack kaffe och tjattrade. Tillslut var maten klar, kött, god potatis och grönsaksblandning, bea, sallad och ett glas cider till. Mumsigt och mysigt!
 
Vi blev så mätta att vi fick ont i magen!
 
Efter maten tog vi vårt pick och pack, öppnade rosévinet (Lord Zinclair, supergott!) och satte oss ute på balkongen och pratade ännu lite mer. Jordgubbarna var toppen till vinet och chipsen var gooooda. Vi satt där i massa timmar, som den gamla goda tiden när vi bodde tillsammans och pratade problem, killar (kanske mest killar?!?!), familjer och allt annat mellan himmel och jord.
 
 
När det blev kallt tog vi oss in, kollade lite YouTube och drömde oss bort till 12 september då det är Nickelback i Globen. Vid midnatt drog jag mig hemåt.
 
Helt underbart mysig kväll! <3

Håll i hatten

Publicerad 2012-07-02 22:25:49 i Allmänt,

När jag säger fullt upp har det verkligen varit det! Jobbade som sagt 7-21 både lördag och söndag. Jag sov i Nynäs mellan lördag och söndag och sedan for jag hem till Sorunda efter mitt pass i söndags. Jag kom hem vid 22 och hann bara pusta ut innan jag insåg att jag börjar 6 idag. Det var bara att packa ihop och gå och lägga sig.
 
Idag jobbade jag 6-13 och efter det hälsade jag på Elin och Johanna och hämtade lite grejer som jag lämnade där. Efter det åkte jag hem, slappade lite framför datorn och sedan kom pappa hem och vi lagade mat. Medelhavet är tydligen temat här hemma denna vecka. Så idag blev det kyckling och massa grönsaker. Mums! Efter middagen har jag packat upp och fixat lite och nu torkar mitt nagellack.
 
 
Snart är det dags att hoppa i säng, klockan ringer 4.40 imorgon. Jag tror att jag går på lite sparlåga nu, på onsdag och torsdag får jag sova länge.
 
Natti!

Om

Min profilbild

Elin

Den här bloggen är jag. Den kan ibland vara fylld med känslor och tankar men är lika glad och virrig som jag kan vara. Jag älskar min familj och mina vänner, engelska böcker, olympiska spelen, fikabröd, höstlöv, att dansa, promenader, Morgonpasset i P3, ost, träna, snö, skidåkning och att sjunga i duschen. Jag ogillar hat, kapris, när mitt nagellack flagnar, att stressa, orättvisor, att hänga tvätt, människor utan respekt och fötter på tågsäten. Välkommen till mitt lilla hörn i en stor värld.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela