corners

Wherever the past, the present and the future takes me, this is my corner...

Väldigt bra timing

Publicerad 2012-05-30 17:25:32 i Allmänt,

Ska snart bege mig iväg på jobb. Dagen har varit superbra! Efter prommisen imorse, som även om jag gick längre blev 45 minuter, tog jag det lugnt på baksidan med min bok innan det blev lite lunch. Efter det blev det mer läsande, boken Niceville är sjukt bra!

Då fick jag ett trevligt samtal från Ösmohemmet och jag börjar med intron redan nu på lördag. Vad skoj jag tycker att det ska bli! Jag kommer att vara nervös som attan men det kommer att bli hur bra som helst.

När jag tog med mig mitt eftermiddagsté ut på baksidan sken solen och jag satte på mig bikini och solade ett tag innan jag hoppade in i duschen.

Till middag blev det mitt egna lilla hoppkok ala Vapiano. Det blev faktiskt mycket gott! Och enkelt var det: bacon, bladspenat, matlagningsgrädde, färska tomater, salt, peppar och tagliatelle. Mums!






















Fick ett härligt brev från Skistar, med 2000 på kontot var jag lite orolig hur jag skulle klara mig innan lönen kommer i slutet av juni. Men nu får jag min semesterersättning och genast känns det mycket bättre.

Snacka om att den här dagen bara har flytit på!

Höres!

Ripped jeans, skin was showing

Publicerad 2012-05-30 13:03:02 i Allmänt,

Den här låten går på repeat i mitt huvud just nu. Den må vara lite töntig men den skriker sommar och har den härligaste "bryggan" på länge.



Your stare was holdin', Ripped jeans, skin was showin'

Hot night, wind was blowin'
Where you think you're going, baby?

Små lätta moln

Publicerad 2012-05-30 09:33:46 i Allmänt,

Idag skiner solen men det är inte klarblå himmel som det har varit förrut. Några vackra moln pryder himlen.



Än har solen inte letat sig fram till solstolarna så jag funderar på att låna mammas hörlurar igen och bege mig ut på en promenad. Igår blev det 45 minuter, skulle gärna hitta en längre väg så att jag kommer upp i en timme...

Doften av sommar

Publicerad 2012-05-29 17:03:41 i Allmänt,

På min prommis sprack himlen upp, solen visade sig och det blev riktigt varmt. Och ni vet den där doften som blir på sommaren? Inte i staden utan här, ute på landet. Det är som varma barr och jord. Jag älskar den doften, det är sommar för mig!



Nu ska jag snart åka iväg på mitt andra jobbpass för idag.

Ta en prommis

Publicerad 2012-05-29 15:47:16 i Allmänt,

När jag kom hem från jobbet somnade jag och sov utan problem i två timmar. Var så himla trött idag att det var galet. Jobbet gick bra, fick lite leveranser men det tar på krafter och energi när man känner att man måste tänka på det mesta. Men idag var jag tröttare än vanligt. Nu är det bättre dock och jag hade tänkt bege mig ut på en liten prommis. Vädret är lite si och så men när jag öppnade fönstret (för att släppa ut en korkad fluga) kändes luften så ren och härlig så jag kan bara inte gå ut en sväng.


Musik i öronen, sjukt bra terapi!

Cheers!

Tankar innan jobbet

Publicerad 2012-05-29 07:27:54 i Allmänt,

Jag vaknade en timme innan klockan ringde idag och kunde inte sova. Tankarna flyger i huvudet och det känns skönt att skriva ner dem.

Just nu saknar jag Umeå. Kanske jag saknar studentlivet? Att bo själv? Hur som helst känns det som att jag vill vara där nu. Uppleva våren och känslan man får när sommarlovet är påväg. Den uppsluppna stämning som blir när allt plugg snart är klart och man kan sitta ute i parker och snacka i timmar.



Det har gått nästan en månad sen jag kom hem från Åre. Det finns en person som jag tänker på varje dag och det borde göra mig olycklig. Men faktum är att jag aldrig har varit lyckligare i mitt liv! Jag har världens bästa vänner och familj. Ett jobb som jag trivs med och ett annat på G. Jag har hittat mig själv på ett sätt. Jag gör det jag vill göra i mitt liv och som en klok person sa till mig är det exakt det som räknas...

Nu ska jag kila iväg till bussen för att jobba några timmar. Det är mycket kallare idag men solen tittar fram så jag hoppas att det håller i sig så att jag kan vila ute när jag kommmer hem. Jag är trött...

Cheers!

Hejdå underbara Göteborg

Publicerad 2012-05-28 16:06:32 i Allmänt,

På söndagen var det sommar. Vi tjejer begav oss till en park där det blev solande och tjejsnack i några timmar.


Fina brudar!


Efter pannkakslunch var det dags att bege sig in mot staden och hoppa på bussen mot huvudstaden igen.


Någonstans utanför Norrköping. Sverige är vackert!

En superduperhelg så här innan sommaren drar igång på riktigt.

Eurovision och kubb

Publicerad 2012-05-28 14:51:52 i Allmänt,

När familjen drog hemåt stannade jag som sagt i Göteborg. Jag fick skjuts till Micka och Carl och efter att snabbt ha lämnat av lite saker i deras gulliga lägenhet gick vi bort till Mélanie och Peter. Deras lägenhet renoveras och jag beundrar dem som orkar bo så. Tur att det snart är slut.

De hade gjort goda pizzor och vi tog med oss dem, picknickfiltar, kubbspel, lite vin och öl ut i det fina sommarvädret. Pizzorna var helt underbara, den med chevré, honung, valnötter och ruccola kommer jag definitivt att göra i framtiden! Efter att vi fått i oss lite käk i solen spelade vi lite kubb. Tyvärr blev Mélanie, Carl och jag utklassade båda gångerna.


Glada vinnare.


"Ledsna" förlorare.

När klockan blev mer drog vi oss hemåt, tittade på Mästarnas Mästare och sedan var det dags för Eurovision 2012.
Vi gav poäng till alla och konstigt nog vann Sverige då också... Men allvarligt, Loreen var så proffsig, sången var så annorlunda och ball att rent objektivt var det faktiskt den bästa. Fick rysningar när hon uppträdde! Så otroligt kul att lilla Sverige vann! Loreen ÄR bäst. Vi skålade i rödvin och natten blev ganska sen innan vi begav oss hem till Micka och Carl för att sova.

Konfirmation

Publicerad 2012-05-28 13:00:17 i Allmänt,

I fredags åkte jag och syrran in till mammas jobb för att möta upp mamma och pappa och sedan bege oss till Jönköping. Resan gick bra, åt världens ogodaste mat på Nyköpingsbro och handlade en massa godis i ett godisparadis.


Pepp?


Vi kom fram till Jönköping Scandic Elmia på kvällen, tog en öl i hotellbaren och sedan somnade vi. Det var sjukt varmt i rummet som inte var så stort så jag sov lite oroligt.

På lördagmorgonen fixade vi oss och åt hotellfrukost, mums. Sedan begav vi oss mot Göteborg och min kusins konfirmation.


Jag och syrran hade färglada naglar.

Jag har nästan aldrig varit på konfirmation. Prästen var cool och hade svarta pumps, konfirmanderna hade gjort en rolig film och en av psalmerna var irländsk och riktigt fin. Men annars är jag väl lite för okristlig för att jag skulle vara helt bekväm.

Efter konfirmationen i kyrkan bjöds vi på god mat hemma hos min morbror och hans familj.


De hade ett jättefint flaggspel i sin flaggstång!


Helt otroligt att vi faktiskt ses snart igen, det brukar ju dröja ett tag mellan gångerna. Vid 5-tiden tackade vi för oss och medan familjen började sin långa resa hemåt stannade jag kvar i Göteborg...

Att göra

Publicerad 2012-05-28 10:48:26 i Allmänt,

Nu är jag tillbaka efter en härlig helg i Göteborg. Skriver mer om den sen men nu är det dags att ta sig upp ur sängen, käka frukost och ta tag i dagens to-do.



Det är ju mulet idag och listan är inte så lång så jag hinner nog få iväg några inlägg under dagen!
Cheers!

Födelsedagsfika

Publicerad 2012-05-24 21:24:46 i Allmänt,

Grattis min bästa lillasyster, inte så liten längre och snart inte längre någon tonåring! Vi åt tacos till middag som syster önskat och som sig bör var det dags för tårta till efterrätt.


Fin och mycket god Prinsesstårta.


Vickan kom på besök.


Vad gör pappa egentligen. Löjliga familjen, ja!



Det här skrattade vi åt ett bra tag. Det gör vi fortfarande.
Varför, varför sitter det en passionsfrukt på sidan av tårtan? Ska den sitta där?!


Nu har vi gått in efter att ha kunnat spendera flera timmar av kvällen ute i shorts. Sommar! Nu är det Eurovision och Vitryssland har just skickat nåt skumt pojkband som inte kan sjunga. Heja Loreen!

Fröjas väg

Publicerad 2012-05-24 16:31:58 i Allmänt,

Idag är det verkligen sommar. Efter jobbet hängde jag med Elin och Johanna i Nynäs. Vi käkade lunch och bara slappade och pratade i solen.







Nu är jag lite mör i kroppen efter att ha jobbat och suttit i solen i några timmar. Fina lillasyster fyller år så här blir det muffins!

Vilken härlig dag

Publicerad 2012-05-22 23:03:51 i Allmänt,

Bara för att Sorunda ibland kan se ut precis som bilderna i läroböckerna.



Det tar en evighet att ta sig till och från saker. Men just nu är det hemma.

En dag på stan

Publicerad 2012-05-22 22:40:52 i Allmänt,

Idag efter jobbet kom jag och Mickan äntligen iväg till stora staden för lite shopping. Efter några månader i Åre kändes det skönt att gå in på en H&M igen.

Redan efter första stoppet kände vi att det var dags för lunch. Det blev hälsosallad med lax och bulgur på Urban Café och té till efterrätt.


Mycket mycket gott!

Cafét hade världens mysigaste kollage på väggarna och jag var bara tvungen att ta lite kort på några visdomsord som föll mig i smaken.




Efter den smarriga maten var vi fit for fight igen och det blev ett par påsar var som vi kom hem med. Jag köpte ett par härliga byxor och lite smått och gott, kan visa senare. Mot eftermiddagen tittade solen fram och det blev en riktigt härlig kväll.


I väntan på tåget.


Nu väntar jag på att nagellacket ska torka sen blir det natti.

Hands up

Publicerad 2012-05-21 22:56:27 i Allmänt,

Ikväll skrattar jag åt denna. Låten är ju riktigt bra och fastnar direkt på hjärnan.



Och fy f*n vad Rihanna är snygg!!

Power Pink

Publicerad 2012-05-21 22:10:14 i Allmänt,

För några dagar sedan var jag inne på Kicks i Nynäs och jag var bara tvungen stt köpa några nagellack. Jag har länge velat ha ett rosa och när det var 2 för 99:- slog jag till. Till alla er som undrar vad dessa nagellack heter:


Isadora Nr 192 Power Pink
och Isadora Nr 617 Dolce Vita.

Jag kommer att använda dessa flitigt i sommar!

Baksidehäng

Publicerad 2012-05-21 12:52:03 i Allmänt,

Sommarvärme på baksidan! Jag har suttit ute i en timme och läst i min bra bok.



Det blåser lite men inte alls så farligt som förut. Jag njuter! Nu är det dags att fixa lite rabarbersaft, hänga tvätt och fixa innan jag åker till jobbet. Första passen själv, det är inte det roligaste. Jag tänkte ta en liten prommis runt Ringvägen mellan jobben. Får passa på med den lilla träning jag kan få, vill ju behålla min kondition och benmuskler jag fått i Åre efter att ha gått upp och ner i pisterna dagarna i ända. Hoppas att vädret håller i sig bara!

Och sist men inte minst

Publicerad 2012-05-20 20:51:14 i Allmänt,

Idag då. Idag har jag jobbat på morgonen, vi blev lite sena men det löste sig fint. Efter jobbet träffade jag Mickan och Jessica och vi åt på Thorssan. Sedan kom Linnéa, Yennipher och Oskar dit och vi fikade lite och skrattade en massa. Vi tog en liten prommis och lämnade av Yennipher och Oskar och sedan skildes vi åt.


En flörtig Oskar på fiket.

Jag och Mickan tog bussen till Sorunda och hemma hos mig var min morbror Svante och Anna. Vi käkade världens godaste sommarmat och sedan åt vi mumsig frukt till efterrätt. Det var mycket trevligt.

Efter att ha diskat och fixat hamnade jag här. Jag är lite trött efter en späckad men kul helg! Härligt med saker som händer.

Somriga dag

Publicerad 2012-05-20 20:32:23 i Allmänt,

Lördag. Jag vaknade mycket tidigare än vad jag egentligen borde efter en sen kväll med endel alkohol. På förmiddagen slappade jag med syrran och kollade en massa YouTube. Fattar inte hur man bäddar in men kolla gärna på detta klipp, hur roligt som helst! Jag älskar Justin Timberlake!

På eftermiddagen hämtade Yennipher upp mig och vi for på födelsedagsfest för Jack. Han fick lite presenter och vi fick fika. Det var fiskdamm för barnen och de lekte runt. Det var hur fint väder som helst och riktigt varmt!


Trevligt! Jack är så stooor!

Bytte efter kalaset om lite snabbt och satte mig sedan på bussen in till stan. Det blev middag på Vapiano med en kille jag träffade i Umeå. Så skönt att känna att jag inte alls var nervös eller så. Det är ett stängt kapitel i mitt liv nu och jag har gått vidare. Hade sedan trevligt sms-sällskap på vägen hem och sedan tittade vi på slutet av Champions League-finalen. Jag säger bara en sak: Flest mål vinner... Blir så trött på folk som klagar och menar att "fel lag vann"!

Och så var det söndag...

Vi börjar med fredag

Publicerad 2012-05-20 20:19:41 i Allmänt,

Den här helgen har varit hur härlig som helst med jobb, vänner, födelsedagskalar, middagar och fest.

I fredags började dagen med att jag rensade bland alla mina gamla saker nere i föräldrarnas förråd. Jag hade så mycket saker som kunde slängas! Jag menar, 10 block med massa anteckningar från mina kurser i museologi och socialantropologi!? Kommer ju aldrig att läsa de igen! Jag sparar böckerna, det får räcka.

Mot eftermiddagen träffade jag Sofia, vi käkade mat och gick runt Ringvägen. Riktigt härligt!


Det var varmt men blåste lite.

Tog en glass i hamnen innan vi satt i solen på Banantorget ett tag innan jag gick till jobbet.


Tycker mjukglass utan nåt strössel är klart godast faktiskt!

Två timmar och sedan mötte jag Mickan och Jessica vid Willys. Vi köpte med oss mat och lagade Pasta Pesto hos Jessica. Det blev lite vin och cider innan vi gick ner mot hamnen.


Fina flickor!

Det verkade inte så livat på Freja så hamnade på Aya. Kan bli ett riktigt häng i sommar med bar ute och allt. Drack ett par öl och träffade folk innan vi åkte hemåt vid 01.30. Det var riktigt kul.

Så kom lördagen...

En dag i Nynäshamn

Publicerad 2012-05-18 00:12:50 i Allmänt,

Dagen illustreras av lite bilder.


Hängde med Mickan och Jessica mellan jobbpassen. Jag och Mickan har lika nagellack som dessutom matchar hennes nya fina telefon.


Drack té och åt världens godaste salami/briemacka på Kvantum. Bläddrade i en Cosmo som inspirerade...


Tog en prommenad från Kvantum till jobbet förbi fina tulpaner.


Jobbade lite med Erica. Vi jobbar bra ihop och det är kul.


Köpte en Magnum Double Caramel. Det var första GB-glassen för mig i år och den var god.


Himlen påväg till stationen var helt underbart vacker!

Natti!

När man har barn omkring sig

Publicerad 2012-05-16 12:49:50 i Allmänt,

I helgen var vi ju barnvakter åt lilla Noel. I lekrummet har vi en stor låda med våra gamla duplobitar. Noel gick alltid runt med en liten duplobit i handen.

Så i måndags när han hade åkt hem visade mamma mig något så otroligt gulligt. Han har lämnat två bitar i vår kopparskål i hallen och satt på locket ordentligt.


Det är väl klart att de ska vara där ju!
Mitt hjärta smälter!

Håller tummarna!

Publicerad 2012-05-16 08:27:49 i Allmänt,

Nu drar jag iväg på jobbintervju.



Bara en liten tanke, hur kan något som någon annan gör påverka hur jag känner? Det är inte okej!!

Fin

Publicerad 2012-05-15 23:16:42 i Allmänt,

Ikväll när jag kom hem från jobbet tittade mamma och syster på A Cinderella Story på TV. På något konstigt sätt tycker jag faktiskt att det är en helt okej film. Det är ju trots allt en klassisk saga. Sen att Chad Michael Murray är charmig och söt spelar ju in lite också.

Men, den här låten är med när de nästan kysser varandra i lusthuset.



Så fin låt, jag ryser!

Fikastund

Publicerad 2012-05-15 17:00:04 i Allmänt,

Fika med bästa lillasyster!



Igår innan Mickan bakade jag världens godaste och enklaste kladdkakemuffins. Det blir fler av dessa lovar jag! Alla som vill är mer än välkomna hit på fika :)

Liberté, égalité, fraternité

Publicerad 2012-05-15 15:46:44 i Allmänt,

Sovmorgon idag igen, så skönt. Ikväll jobbar jag några timmar och imorgon kommer jag att vara borta hela dagen på jobb och möten. Idag är en dag att ladda batterierna med andra ord.

Jag har inte gjort mycket idag, åt frukost ute och läste tidningen länge, slösurfade på nätet och blev inspirerad, ringde samtal till chefen och Samsung. Är det någon av mina läsare som är duktiga på mobiler? Sedan blev det lunch ute på baksidan och där läste jag på om franska revolutionen i min fina historiebok. Blodigt!



Nu väntar jag att bästa syster ska komma hem så ska vi fika och fira.

Som dagar kan vara

Publicerad 2012-05-14 22:43:11 i Allmänt,

Klockan är 22.43. Jag sitter här efter en lugn dag hemma. Jag har sökt lite jobb, bokat en tid hos ortopeden och sökt en rad trafikskolor och deras handledarutbildningar. Jag är faktiskt otroligt taggad för att ta körkortet nu. Jag vill så gärna ha det redan nu. Konstig känsla eftersom jag fram till för några månader senare inte ens har tänkt tanken och mest gruvat mig för att jag måste ta det.

På eftermiddagen kom Mickan över. Vi fikade och satt och pratade i massa timmar. Vi tittade på en film från Åre som får en att minnas hur sjukt kul vi faktiskt hade det där uppe. Jajjemän!


En slirig kväll på Bygget.

Om någon timme ska vi hämta syster vid tåget i Stockholm. Hon har varit utanför Sundsvall för att sjunga. Duktiga hon!

Torekällberget och middagsmys

Publicerad 2012-05-14 10:39:44 i Allmänt,

Söndag. Söndag i solen. Dagen började på Torekällberget i Södertälje med en liten Noel.




På farfars axlar.





Vi var där några timmar, tittade på djuren, åt lunch och solade med fika på en parkbänk. Tog sedan bussen ner till Nynäs och mötte upp Yennipher, Jessica och Mickan för tacomiddag, BB-veckofinal och tjejsnack. Mysig avslutning på helgen!

The way that you love me

Publicerad 2012-05-12 23:49:28 i Allmänt,

Idag och igår var bara sådana dagar som jag kände mig så himla bra! Inte nog med att jag hade lånat syrrans jacka igår och kände mig otroligt snygg, jag var också på mitt första styrelsemöte med YFU. Jag har just blivit invald och det känns så kul och spännande att få vara med och jobba för något som är så viktigt. Det känns ju också kul att de tänkte att jag kunde bidra med något.

Mötet fortsatte idag med långa diskussioner men med god mat och härligt sällskap. När jag kom hem möttes jag av familjen, vi åt mat, badade Noel och sedan var det jag som skulle natta honom. Och jag klarade det galant! Nog för att han var trött ikväll men lite stolt blir man allt när man klarar något nytt.


Lilla plutten för ungefär 1 år sedan.

Gulliga små pluttar och gamla saker

Publicerad 2012-05-11 11:49:58 i Allmänt,

Ikväll kommer bror och Noel. Vi ska vara barnvakter i helgen och därför har jag städat källaren där Noel kommer sova och leka. Vi har ju ett fantastikt lekrum så det är ju perfekt!

Jag brukar ju inte hänga där nere så mycket men nu när jag städade fick jag syn på detta:



Haha, herregud! Den här måste ju vara typ 15 år gammal! Tänk när man satt framför en sådan dator och spelade spel.. Det var tider det! :p

Nu blir det kaffe med mor!

Jag älskar doften av sommarregn...

Publicerad 2012-05-09 23:10:08 i Allmänt,

Ikväll var det chokladbollar som gällde.


Enklaste och godaste när man är sugen på något sött!

Nu är jag trött efter att jag faktiskt lyckats pricka av allt på dagens to-do list:

Städa/packa upp - check!
Ringa Stadsbiblioteket - check!
Skriva ett personligt brev till Museiassistentjobb - check!
Skriva och posta brev till Emelie - check!
Prata om jobbmöjlighet - check!
Skriva mail - check!
Skriva ut papper till YFU's styrelsemöte - check!

Dessutom har jag hunnit läsa i min bok, powernappa och handla. Bra dag!

Härliga eftermiddag

Publicerad 2012-05-09 10:04:05 i Allmänt,

Ledig idag igen och idag är det mulet så jag hinner nog städa lite mer.
Igår var första dagen på jobbet och ja, det kändes kul att vara tillbaka. Blev lite kaos men det funkade ändå. Efter jobbet drog jag till stan för att lämna in en bok som är jätteförsenad. Bara 65 kronor?! Fast sen har jag fått en faktura också så måste ringa och se vad det är frågan om. Tog en prommis både till och från Odenplan, Stockholm är så fint när solen skiner! Fast oj, den här gången slås man av att det är så mycket folk hela tiden...

Blev lite shopping av BHar, akut behov då mina har gått sönder... Efter det blev det fika med Emma på Kulturhusets teatercafé. En macka, ett stort glas juice, en kopp té och en chokladkaka = 111 :-. Galet billigt faktiskt! :)



Sen tog vi lite bokhandlar och liknande innan vi for hemåt. Mysig eftermiddag! Kunde åka över Tumba för en 729 passade, så bäst!

Älskar våren!

Publicerad 2012-05-07 22:24:20 i Allmänt,

Idag var det härlig vår ute, jag kunde sitta på baksidan i t-shirt och jag kunde ta en prommis i tjocktröja. Inga varma vantar eller stora halsdukar. Det känns extra mycket när man har gått runt i mössa, täckbyxor och stora jackor hela vintern, fram tills för en vecka sen.


Vitsippor måste vara en av mina favvoblommor :)

Nu blir det att sova, imorgon är det första dagen på kioskenjobbet på några månader.
Natti!

Städa

Publicerad 2012-05-07 16:34:05 i Allmänt,

Före:



Efter:




Det har blivit lite bättre i alla fall, man kan åtminstone komma gående in i rummet :p

Det jobbigaste var att min garderob är så sliten så det går ju inte att hänga upp lådorna vart som helst för hålen är utslitna och därför ramlar de ner hela tiden. Det var pysslandet med det som tog år men nu ser det ganska så städat i alla fall :)

I'd like to call you sometime

Publicerad 2012-05-07 11:58:07 i Allmänt,

Idag är det måndag, huset är tomt och jag måste ta tag i min packning som ligger utspridd på golvet. Jag åt frukost ute på baksidan idag, härligt! Solen skiner fortfarande och jag vill gå ut på prommis.


Frukosten är bäst!

Får skynda mig på med städningen så att jag kan ge mig ut snart :)

Heaven on earth

Publicerad 2012-05-06 22:55:51 i Allmänt,

Imorse sov jag ut och fick sedan skjuts ner till Nynäs för att hälsa på Elin och Johanna. Var där några timmar, Jocke kom med mat och vi pratade. Åh, härligt att ses igen!


Gulle!

Åkte hem vid 5-tiden och sedan kom Emma ut hit till Sorunda. Vi åt middag, tog en prommis och fikade. Mys!

Med en blandning av saknad och lycka över att ha världens bästa vänner ska jag försöka börja på boken jag lånade av Mickan innan jag somnar för ikväll.
Natti!

"Andra koppen är ni klara?!"

Publicerad 2012-05-05 18:27:45 i Allmänt,

Eftermiddagen igår spenderades i huvudstaden och på Gröna Lund. Vi tog en snabbmat på Tacobar och som tur var hade Linnéa hämtat ut våra Gröna Kort så när vi väl kom till Djurgården var det bara att gå förbi den jääääättttttteeeeelånga kön och blippa in oss på Grönan. Tog några öl innan vi begav oss till scenen och dansade loss till LMFAO i någon timme. Hur kul som helst!!! :D



Påväg hem plankade vi in och åkte lite snurrande koppar innan jag, Mickan och Linnéa tog en prommis till kungsan för att dricka världens godaste Strawberry Daiquiris. Härlig härlig kväll!!

Idag var det dags för vårens första glass i hamnen med Jessica, Mickan, Yennipher och Oskar. Mums!



Det känns helt okej att vara tillbaka :D

Young Blood

Publicerad 2012-05-04 10:18:27 i Allmänt,

Idag vaknade jag upp i Sorunda, en liten konstig känsla. Men nu är det dags för sommar :)

Tack Åre för en toppen säsong!!

Det här är definitivt "the soundtrack" till denna vinter.



Tonight, we are young

Publicerad 2012-05-02 21:50:34 i Allmänt,

Sitter hemma hos Mickan. Vi har städat som galningar och efter att ha flyttstädat sen imorse känner jag mig lite mör i kroppen. Det blir att sova om ett tag. Imorgon bär det av söderut, vi har laddat upp med färdkost ala godis och nötter. Klockan 9 ska vi sitta i bilen.

Sov så gott fina läsare!

Var det igår jag kom hit?

Publicerad 2012-05-02 10:56:19 i Allmänt,

Sitter på ett tomt Kläppen, det är bara jag och David kvar. Jag har bara lite småsaker kvar att göra så jag tar det lite lugnt nu ett tag för avsyningen är inte fören 14 och nu är klockan 11. Jag har mycket tid på mig att dammsuga och moppa golv.



Idag blåser det helt galet här i Åre. Vaknade imorse av att det blåste in i mitt rum genom ventilen, oh, the joy :p Lite synd dock att det inte var sol idag för då kunde man tagit en paus i solen med en kopp té och bara mysa. Men det är mys att sitta inne vid datorn också och höra vinden vina i trätopparna. Vid 14 kommer Mickan att hämta mig, ska förbi kullen och kabin för att lämna in nycklar och kläder. Sen måste jag nog få i mig någon mat :p

Run away

Publicerad 2012-05-01 23:38:31 i Allmänt,

Jag är så trött nu att jag inte riktigt vet vart jag ska ta vägen. Att flyttstäda ett skabbigt kök tar på krafterna. Men nu är vi klara och jag ska hoppa in i duschen. Imorgon bär det av härifrån Kläppen, mellanlandar hos Mickan och sedan bär det av söderut på torsdag.



Tomt...



Sista dagen

Publicerad 2012-05-01 18:55:04 i Allmänt,

Klockan är redan 18.30, dagen har verkligen gått otroligt fort!
Jag tog en prommis ner på byn vid 12 och handlade lite nya goggles på Stadium. De är asbra för övrigt!


Nya fina goggles och mina älskade Åre-handskar...


Tog sedan bussen till kullen där jag hämtade mina skidor och begav mig ut i backen. Några sista timmar i pjäxor för denna säsong hade jag tänkt hinna med :) Det var härligt med solen som sken och snön uppe på Skutan var superbra! Tog mig bort till Stendalen och hälsade på Mickan någon timme.



Det var kul att åka nått åk där uppe också, det har jag inte gjort på hela säsongen så äntligen fick jag prova på Valvet som brukar vara så bra :) Efter att jag och Mickan fikat lite åkte jag ner mot byn igen och lämnade in mina skidor i shopen. Hann sedan sola i nästan 20 minuter innan jag hoppade på bussen hemåt. Nu ska jag försöka packa lite och lär väl äta någon slags middag också även om jag inte är så sugen att ställa mig vid spisen.

Det är en skum känsla jag har just nu, jag har aldrig haft några problem att flytta mellan olika platser. Jag har sett det som en av mina styrkor. Men denna gång känns det annorlunda. Inte för att jag inte älskar att få nya upplevelser och inte för att jag inte vill träffa alla där hemma som jag saknat en massa. På något sätt känns det bara så ledsamt och som Mickan säger: allt blir så tydligt såhär i slutet. Att man kommer att sakna folk, att man kommer att sakna Åre.
Jag tvivlar dock inte på att jag kommer att få en underbar sommar, nu kör vi!

If I could dream

Publicerad 2012-05-01 17:16:00 i Allmänt,

Mitt i allt vad känslor heter får man bli lite ytlig. Om ni minns så skrev jag om Elie Saabs klänningar för ett tag sedan som är rent av en dröm för mig. Jag förälskade mig i dem när jag och Jennie var på Harrods i London för 2 år sedan. Där fanns det också en hörna med Herve Leger-klänningar. Och jag blev minst lika sugen på dem. De var i alla fall liiiite billigare :p






Ska jag satsa och köpa "den lilla svarta" faller lotten helt klart på en Herve Leger!


Rattle your walls

Publicerad 2012-05-01 11:51:43 i Allmänt,

Det här filmintrot är det bästa som finns, jag får rysningar.
Låten är så bitterljuv och passar rätt bra en dag som denna.



Snart säger vi hej då till Åre och livet här.

Om

Min profilbild

Elin

Den här bloggen är jag. Den kan ibland vara fylld med känslor och tankar men är lika glad och virrig som jag kan vara. Jag älskar min familj och mina vänner, engelska böcker, olympiska spelen, fikabröd, höstlöv, att dansa, promenader, Morgonpasset i P3, ost, träna, snö, skidåkning och att sjunga i duschen. Jag ogillar hat, kapris, när mitt nagellack flagnar, att stressa, orättvisor, att hänga tvätt, människor utan respekt och fötter på tågsäten. Välkommen till mitt lilla hörn i en stor värld.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela