corners

Wherever the past, the present and the future takes me, this is my corner...

Äntligen vinter, äntligen Åre

Publicerad 2012-11-29 13:20:04 i Allmänt,

Klockan 07.30 rullade tåget in här på Åre Station. Natten hade faktiskt gått bra och min fina pappa sjutsade mig ända in till centralen med mina tunga väskor igår. Och jag bävade för att behöva få ut allt mitt bagage själv men det gick sjukt bra och det var inte alls så farligt som jag trodde. Tänkte att: Aj, nu kommer mitt knä hoppa! Men nej, inget mer med deeet, glad tjej!
 
Möttes av minusgrader och lite snö på marken när jag kom fram. Tog en taxi till Torpet och vår fantastiska lägenhet! Åhh vad fin den är och det finns så mycket plats för allt! Badrumskåpet är redan proppad dock... Jag och Mickan tog följe till Fjällbyn där hon skulle jobba och jag hämta nycklar. Efter det blev det en trip till Konsum och Apoteket innan jag kom hem och slängde mig i en varm dusch. Nu är alla kläder och pryttlar uppackade och jag sitter och softar här på sjunde våningen. Ännu gladare tjej!
 
 
Nu ska jag på tvättstugejakt!
Kram på er!
 

Precis där jag vill vara

Publicerad 2012-11-25 16:48:23 i Allmänt,

Dagarna flyger förbi och snart är jag i Åre igen. Fina Åre! Jag och Mickan har fått världens finaste tvåa på Torpet. Så glad och jag längtar verkligen! Bilder kommer då jag i skrivande stund sitter på centralen och väntar på tåg hem...

Helgen har ägnats åt Re-entry Orientation med några fina utbytesstudenter. Äta, fika, diskutera och en dag på stan stod på schemat. Det gick bra med tanke på att det var första gången.

Torsdagen var fantastisk! Swedish House Mafia på Friends Arena var det roligaste jag har gjort. Vi dansade konstant i två timmar, lycka.

Rysningar!
 
I torsdags var det också 9 år sedan jag opererade mig och vad passade egentligen bättre än att fira det med bästa och party?! Ibland kan jag tänka på vad jag kunde gått miste om. Att åka till Sydafrika, ta studenten, bo i Umeå, bo i Nynäshamn, bo i Åre, varit volontär, varit i Polen, England, Turkiet, Sydafrika igen. Jag tänker på hur jag under de här åren vuxit som person, träffat mina bästa vänner och tillslut hittat mig själv....

Kram på er alla! Ta hand om er!

Sometimes

Publicerad 2012-11-14 22:42:25 i Allmänt,

Ibland kan jag sakna att sakna någon. Att vara kär så att man nästan spricker. Att bara vilja vara med den där personen som får en att bli varm och pirrig. Ibland är det bara så...

John Mayer

Publicerad 2012-11-13 22:39:54 i Allmänt,

Bästa covern någonsin!
 
Jag kommer så väl ihåg första gången jag hörde John Mayer. Det var sommaren 2002 och familjen var på semester i USA och vi spenderade åtskilliga timmar i bilen med radion på högsta volym när No such thing spelades. Har gillat honom sen dess!
 
Natti!

Saknar

Publicerad 2012-11-09 09:45:37 i Allmänt,

Men heeej!
Jag har mycket för mig för tillfället och snart flyttar jag till Åre. Men jag saknar min blogg och hoppas att jag snart får tid att skriva ett längre inlägg. Nu drar jag till sjukgymnasten sen blir det Gränna och YFU hela helgen!
Kram på er!

Nattligt tittande

Publicerad 2012-11-01 04:35:01 i Allmänt,

Nu ikväll/natt såg jag på en dokumentär som var mycket intressant och obehaglig. Into the Abyss heter den och handlar om dödsstraff i USA och varför människor dödar. Redan i början av filmen görs det ganska klart att Werner Herzog som gjort filmen är emot dödstraff men han möter både gärningsmän, anhöriga till offer och gärningsmän och personer som på annat sätt blivit påverkade och de får berätta sin berättelse av det inträffade. De här livsödena är fulla av död och fängelsestraff och det är jobbigt att höra hur en människans liv kan vara så full av tragedier och motgångar.
 
 
Sevärd absolut! Kanske inte mitt i natten när man är själv i ett stort hus dock...
 

Om

Min profilbild

Elin

Den här bloggen är jag. Den kan ibland vara fylld med känslor och tankar men är lika glad och virrig som jag kan vara. Jag älskar min familj och mina vänner, engelska böcker, olympiska spelen, fikabröd, höstlöv, att dansa, promenader, Morgonpasset i P3, ost, träna, snö, skidåkning och att sjunga i duschen. Jag ogillar hat, kapris, när mitt nagellack flagnar, att stressa, orättvisor, att hänga tvätt, människor utan respekt och fötter på tågsäten. Välkommen till mitt lilla hörn i en stor värld.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela