corners

Wherever the past, the present and the future takes me, this is my corner...

Höst

Publicerad 2013-08-28 20:10:19 i Allmänt,

Snart är det höst och det riktigt pirrar i kroppen. Jag längtar mer till den här hösten och vintern än vad jag har gjort på länge faktiskt. En chans att ta tag i livet och börja på nytt. Jag kommer att stanna i Nynäshamn och fortsätta jobba på kommunen vilket betyder att jag kommer få mysa i min fina lägenhet. Det känns som hemma snart faktiskt och det är saker på väggarna som ska upp.
 
Körkort, rehab, jobb, träna och bara vara står på schemat.
Nu ska jag snart hämta tvätten i tvättstugan, ta en varm dusch och slappa lite... Det känns bättre!

Jag ogillar verkligen att packa

Publicerad 2013-08-13 21:09:45 i Allmänt,

Imorgon bär det av mot nordligare breddgrader. Nattåg till Enafors för att ta mig till Blåhammaren och hälsa på Mickan en snabbis. Hon jobbar lite och vi hinner nog bara ses en snabbis men det gör inget, ska bli mysigt att träffas! Sen ska jag tröffa Mélanie och Emma i Kilafors och sen åker jag hem på måndagen så att jag är hemma på tisdagen och kan slappa lite. Måste ta det lite lugnt känner jag också även om jag skulle vilja vara ledig mer...
 
Försöker få ner mitt liv i en rygga som jag orkar bära när det vankas vandring...
 
 

Söndag

Publicerad 2013-08-04 20:52:13 i Allmänt,

Det var en bra dag. Jag jobbade natt och vaknade 13. Åkte med mamma och syster till Torö Stenstrand. Jag badade, solade, lyssnade på musik utan att tänka, jag läste och lärde mig nya saker. Jag åt matsäck och skrattade. Jag hade planer för dagen, när jag kom hem skulle jag dammsuga och fixa. Men när den första tvätten låg i maskinen kom tröttheten krypande och med den blev jag ledsen.
 
På en sekund förändrades allt och nu ligger jag i sängen. Det får ta den tid det tar men jag hatar det faktum att jag inte klarar att vara själv utan att bryta ihop. Att jag inte kan gå förbi vissa platser utan att jag får en klump i magen. Det här känns så mycket mer än vad jag någonsin har känt förrut.
 
Det får ta den tid det tar.

Om

Min profilbild

Elin

Den här bloggen är jag. Den kan ibland vara fylld med känslor och tankar men är lika glad och virrig som jag kan vara. Jag älskar min familj och mina vänner, engelska böcker, olympiska spelen, fikabröd, höstlöv, att dansa, promenader, Morgonpasset i P3, ost, träna, snö, skidåkning och att sjunga i duschen. Jag ogillar hat, kapris, när mitt nagellack flagnar, att stressa, orättvisor, att hänga tvätt, människor utan respekt och fötter på tågsäten. Välkommen till mitt lilla hörn i en stor värld.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela