corners

Wherever the past, the present and the future takes me, this is my corner...

Cause I'm reallt getting used to living in this dream

Publicerad 2013-02-28 12:24:47 i Allmänt,

Länge sedan sist. Som sagt, dagarna rullar på här i Åre och för det mesta är jag så trött på kvällarna att det blir middag och sedan glor man på TV ett tag innan man somnar. Det var i dagarna en månad sedan jag fyllde år men det känns som en evighet sedan. Men ändå går tiden så fort att jag inte hinner med.
 
Bloggningen här uppe blir som sagt lite dålig. Jag lever i min lilla bubbla här där jag trivs så himla bra. Det märktes inte minst när jag var på en snabbvisit i Stockholm. Jag fick panik! Rullade in med nattåget på centralen 06.30 en torsdag. Centralen var fylld av stressade människor som skulle till jobbet. Där kom jag i min mössa och min hoody, trött som attan. Jag är ändå nästan uppväxt med allt det där och man kommer in i det. Men bara efter någon månad här har man kommit in i lunket som finns här. Visst är det stressigt men inte alls på samma sätt. Man går till jobbet osminkad, i underställ. På ett sätt är det så okomplicerat.
 
Visst finns det dagar som det är segt att gå till jobbet men jag har fina kollegor som får mig att skratta. Jag älskar mitt jobb! Jag har härliga vänner att prata med. Det finns en kille som är så snygg att jag dör och jag bara njuter av att det är som det är. Jag tränar och mitt knä känns riktigt bra. Jag dansar på Bygget och dricket öl på Dahlboms. Käkar burgare på Broken och fikar på Bahnhof.
 
Det är okomplicerat...
 

Ledig och... sjuk.

Publicerad 2013-02-08 12:52:32 i Allmänt,

Idag är jag ledig. Men jag ligger hemma lite småsjuk. Det går i vågor. Just nu känner jag mig helt okej faktiskt, huvudet gör lite ont och halsen men annars så. Värre var det igår. Mitt när jag stod och kommenterade parallellslalom blev jag helt plötsligt helt kall om fingrarna. För kall för att inte vara så kallt ute. Och det dröjde några minuter och jag blev helt svag och jag orkade inte med något. Kajsa tog över och jag gick in i lifthuset och tog igen mig. Satte mig på golvet, drack lite vatten. När jag väl kände mig bättre gick jag ut igen men frös och var tydligen helt vit i ansiktet. Så det blev att jag åkte hem och mina fantastiska skidlärarkollegor fixade den sista tävlingen själva. Hemma brann jag upp i soffan och frös om vart annat. Fy!
 
Jag skulle vilja vara allt annat än sjuk. Vädret är fint så skulle kunna ta en liten prommis till affären. Gå till gymet och träna. Laga god mat och andas frisk luft. Men jag tror att jag bör ta det lugnt idag och kanska kan jag bege mig ut imorgon. Jag är sugen på varm choklad!
 
 

Födeslsedagspresent

Publicerad 2013-02-01 10:30:00 i Allmänt,

När jag fyllde år fick jag en överraskning av Mickan. Det skulle bli en helkväll och jag fick några små ledtrådar som efter googlande och lite hjälp från Mickan listades ut. Vi skulle till Tännforsen! Jag hade aldrig varit där så det var perfekt!
 
Så på lördagen hämtade vi upp Mickans pappa och Jeanette och åkte sedan mot Tännforsen. Väl där var det mörkt och vi tog oss ner till vattenfallet. Det var hur maffigt som helst! Det är så otroligt att det liksom fryser även fast det har sådan kraft...
 
 
 
Sedan gick vi in i igloon som finns där och lyssnade på lite härlig jämtländsk country.
 
 
Efter lite musik och ännu mer häftig natur sa tog vi oss upp till huvudbygnaden. Där vankades det buffé och Micke Mojo skulle spela. Jag har inte varit så mätt på länge! Micke spelade på men vid 22.30 började vi bli lite trötta å vi åkte hemåt i mörkret.
 
 
Tack fina vän för en magisk födelsedagspresent! <3

Om

Min profilbild

Elin

Den här bloggen är jag. Den kan ibland vara fylld med känslor och tankar men är lika glad och virrig som jag kan vara. Jag älskar min familj och mina vänner, engelska böcker, olympiska spelen, fikabröd, höstlöv, att dansa, promenader, Morgonpasset i P3, ost, träna, snö, skidåkning och att sjunga i duschen. Jag ogillar hat, kapris, när mitt nagellack flagnar, att stressa, orättvisor, att hänga tvätt, människor utan respekt och fötter på tågsäten. Välkommen till mitt lilla hörn i en stor värld.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela