corners

Wherever the past, the present and the future takes me, this is my corner...

2 månader i Åre!

Publicerad 2013-01-26 10:49:12 i Allmänt,

Kommer upp till min och Mickans lägenhet i Åre och möts av finaste utsikten ever!
 
Har äntligen fått en fin namnskylt!
 
 
Vi såg lite av Hoffmaestro på Bygget...
 
... och dansade till Norlie & KKV.
 
Familjen var på besök :)
 
Vi drack öl på Parkvillan.
 
Och molnen i Björnen var coola!
 
Ja, några bilder från Åre. Har det så bra här uppe och nu är det dags att ta sig ner till byn för att handla lite.
Kram på er!
 
 

Living

Publicerad 2013-01-12 17:14:21 i Allmänt,

Dagarna går här i Åre och det är redan mitten på januari. Familjen var som sagt här i Åre över nyår och det var så mysigt att träffas igen. Annars är dagarna fyllda med jobb, fest och träning. Igår var jag och Mickan på Bodypump. Det var sjukt jobbigt men sjukt bra träning. Inte massa hopp och skutt och det passar mitt knä bra. På kvällen vankades det fest då Emmely fyllde år och det blev dans på Country Club och vi halkade hem vid 2-snåret. Finns ingen som går upp emot att festa här!
 
Idag vaknade jag redan vid 9, drog mig lite och tog mig sedan ut till soffan för att glo lite skidor. De visade Jens Linds film om Sixten Jernberg. Hur bra som helst! Tog mig sedan till gymet för att köra lite crosstrainer och knäkontroll. De visade andra åket i herrarnas storslalom och när Hirscher ger sig iväg ligger han etta före Ligety. Ropar ut ett högt "nnneeeejjj" när Hirscher kör bort sig. Fnissade lite där för mig själv...
 
Nu ska jag käka, hörs om ett tag igen.. Kan inte ladda upp bilder så det kommer!
Kram på er!

Om

Min profilbild

Elin

Den här bloggen är jag. Den kan ibland vara fylld med känslor och tankar men är lika glad och virrig som jag kan vara. Jag älskar min familj och mina vänner, engelska böcker, olympiska spelen, fikabröd, höstlöv, att dansa, promenader, Morgonpasset i P3, ost, träna, snö, skidåkning och att sjunga i duschen. Jag ogillar hat, kapris, när mitt nagellack flagnar, att stressa, orättvisor, att hänga tvätt, människor utan respekt och fötter på tågsäten. Välkommen till mitt lilla hörn i en stor värld.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela