corners

Wherever the past, the present and the future takes me, this is my corner...

A moment in time

Publicerad 2013-11-20 19:52:13 i Allmänt,

Jag satt och slösurfade vid datorn och var inne på Facebook. Jag brukar ofta bara ögna igenom allt som händer där. Det är sällan jag tar mig tid att faktiskt titta på alla videor och länkar som läggs upp.

Men Jjag har alltid tyckt om bilder och fotogarfier. Jag kan sitta länge och tänka mig in i hur familjen på ett uppradat familjefoto pratar när de äter middag och vem som är den tyste. De fascinerar mig hur man i en enda sekund, i en enda bild kan berätta en hel historia utan någon som helst förklaring. Och även om den historia man själv kommer upp med inte stämmer överens med verkligheten gör det inget för det berör. Känlsan i bilderna är så riktig att man faktiskt ibland inte behöver få någon mer information.
 
Låt bilderna tala för sig själv..
 
http://indulgd.com/26-of-the-most-thought-provoking-photographs-of-all-time/
 
Kopiera länken, kan för tillfället inte länka...
 

I never hit so hard in love

Publicerad 2013-11-07 21:00:47 i Allmänt,

Här sitter jag, i min lägenhet som börjar likna ett hem, med ett sårat hjärta men på något sätt har jag landat. Landat i verkligheten. En verklighet som berättar så mycket som jag inte tidigare har hört, eller snarare velat inse. Jag bli matt av de tankar jag försöker inbilla mig och av att hela tiden försöka applicera mitt förnuft på något som egentligen bara är en stor röra. Något som är så himla långt ifrån hur jag ser saker och hur jag beter mig.  Jag saknar något jag inte längre förstår varför jag vill ha.
Och jag tror att den här gången blir dalarna mindre och topparna allt längre...
 
 

Om

Min profilbild

Elin

Den här bloggen är jag. Den kan ibland vara fylld med känslor och tankar men är lika glad och virrig som jag kan vara. Jag älskar min familj och mina vänner, engelska böcker, olympiska spelen, fikabröd, höstlöv, att dansa, promenader, Morgonpasset i P3, ost, träna, snö, skidåkning och att sjunga i duschen. Jag ogillar hat, kapris, när mitt nagellack flagnar, att stressa, orättvisor, att hänga tvätt, människor utan respekt och fötter på tågsäten. Välkommen till mitt lilla hörn i en stor värld.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela