corners

Wherever the past, the present and the future takes me, this is my corner...

Familjekampen

Publicerad 2012-02-29 17:56:50 i Allmänt,

Idag regnade det här i Åre, i alla fall i Tegefjäll där jag befann mig. Precis när klockan började närma sig 10 och det var dags för mig att bege mig till slutet av Vildmarksstigen öppnade sig himlen och ville inte ge sig. Där stod jag i regnet och försökte anteckna på ett genomblött block och med pennor som inte ville fungera. Så efter ett tag gick jag över till att anteckna på mobilen, den stackaren mår nog inte så bra nu av allt vatten. Idag var det måååånga tävlande trots vädret :) Stod där mellan 10 och 14.30 då Annika äntligen kom för att byta av mig. Väl inne i Tegetornet drack jag varm choklad. Min tumme var stelfrusen för båda mina vantar var för blöta (de höll tätt men det gick inte att dra på igen när man väl tagit av dem för att skriva) så jag fick be en snäll gäst att hjälpa mig ta av hjälmen :p Näe, det var inte en kul dag på jobbet men jobbar man ute är det sånt man får ta. Jag avundades inte de som jobbade i liften idag :/



Nu är jag hemm och allt jag önskar är ett badkar. Men en varm dusch duger bra det med!
Cheers!

Baie lekker

Publicerad 2012-02-28 20:40:56 i Allmänt,

Dagen har spenderats med Markus i backarna. Honom har jag lärt känna genom YFU och han var i Sydafrika några år efter det att jag var där. Nu kom det sig att han var här i Åre för första gången och jag fick i uppdrag att visa honom runt lite. Jag kanske inte är den bästa men lite koll har jag allt :p Dock hade vi en liten miss när vi skulle ta oss till Rödkullen första gången, haha...

Vi träffades vid Kabinbanan imorse vid 9. Det var riktigt skitväder så vi tog VM6an upp och begav oss mot Björnen, det var lite bättre väder där nämligen. Det hade snöat en massa och det var ny och tung snö i pisterna men fram kom vi efter ett tag. Tog några åk innan vi åkte tillbaka. Då tittade solen fram lite faktiskt.



Vi tog en lunch på MAX och sedan drog vi bort mot Rödkullen. Nu snöade det en massa igen och snön var tung så vi åkte till Buustamon för att ta en fika och slappa lite. Sedan begav vi oss mot byn igen. Hälsade på Mickis i Bräcke också ;). Tog några åk i byn innan vi åkte in på Hyddan och tog en Afterski-öl.



Första gången jag inte behövde visaa leg oxå, wiho :p


Jag tyckte väl inte att backarna var superbra idag men Markus tyckte att det var toppen :)
Nu ska jag se slutet på Top Model Sverige och dricka té...
Cheers!

Mitt jobb idag

Publicerad 2012-02-26 20:44:39 i Allmänt,

Asså, har jag inte världens glassigaste jobb?!



Är det inte som idag när vi bjuder på korv i solen är det att ta in rätt ord och sola nyllet mellan varven eller varför inte titta på lite film. Visst är det mycket slit för att få allt att fungera men det är så härligt när man ser gästerna lysa upp och barnen ge en stora kramar. Jag kan inte säga för många gånger att jag verkligen trivs med mitt jobb och med mitt liv för tillfället! Det är det här jag vill göra i framtiden, for sure!

Godis

Publicerad 2012-02-25 21:33:09 i Allmänt,

Ikväll var Melodifestivalen riktigt bra tycker jag faktiskt! Jag blev helt förälskad i Lisas låt och jag blev minst sagt glad när hon gick vidare. Och Danny var helt okej också. Lite tråkig var Lotta och Christer och Hanna's byxor var coolast! Dynasty levererade och gjorde en glad i hjärtat på något skumt sätt.

Nu har jag ont i magen av allt godis :/
Blä!

Lillsessa

Publicerad 2012-02-24 19:34:10 i Allmänt,

Säga vad man vill om monarkin som styrelseskick, dess vara eller icke vara, men jag gillar det svenska kungahuset. Victoria och Daniel verkar helt fantastiska och jag är så glad för dem. Igår fick vi en ny prinsessa och idag var det dags att avslöja namnet. Och det gjorde inte att jag gillade dem mindre för jag tycker att det är modigt att gå ifrån de traditioner som alla trodde att de skulle följa. Att följa sina egna hjärtan i ett annars ganska strikt sammanhang kräver styrka.



Estelle Silvia Ewa Mary. Lilla prinsessan Estelle. Drottning Estelle.

Ja, det är ett pampigt och modernt namn. Jag gillar't!

Timbuktu på Bygget

Publicerad 2012-02-24 12:25:07 i Allmänt,

Igår var det Timbuktu på Bygget som gällde. Efter jobbet skyndade jag mig och hann med en tidig buss. Eftersom vi skulle ut tidigare än vanligt var det bara att börja festa lite tidigare också. Mellanlandade hos Mickan innan Jonas skjutsade oss till Kläppen för lite förfest. Där spelade jag, Malin, Emma och Mickan beerpong och jag och Malin förlorade till slut. Taxin lämnade för Bygget vid 22 men innan dess hann vi med ett gott skratt när vi skulle försöka ta fina bilder på oss. Haha, jag älskar att skratta sådär. Så här stavas det förresten: exorcisten.

Det var kö men inte alls farligt. Vi tog lite bilder som vanligt. Jens fick "gå några varv" för att han var för full för att komma in och till det säger vi bullshit! Men in kom han efter två rundor i kön :D



Väl inne dansade vi lite och ja, bara gick runt. Vid 23.30 var det dags för det vi väntat på, TIMBUKTU! Han var helt magiskt bra tyckte jag, inte för att jag lyssnar såå mycket på hans musik men han är ju bara så härlig! Det var trångt framför scenen men vi såg bra.



Det blev hemgång ganska tidigt för mig och Mickan. Usch, jag blir alltid så känslosam på fyllan...

Men över lag var det en härlig härlig kväll! :D

Mickromat

Publicerad 2012-02-22 20:22:06 i Allmänt,

Trött jag bliiir! Kommer hem efter 10 timmars jobb utan lunch utomhus hela dagen. Är slut som attan och längtar bara att få värma min matlåda och ta det lugnt framför TVn. Men icke! Tallriken är varm så jag tappar ut pasta över hela golvet. Less som jag var och utan någon mat i kylen begav jag mig till Matboden för att införskaffa något att värma snabbt för nu börjar hungern göra sig synlig. Handlar tacogratäng och honung för min hals. Idag kom det, jag låter förfärligt! I alla fall, värmer gratängen och nej, den var inte alls god men jag var hungrig så det fick gå. Pust!



Nu ska jag äta chokladbollar och dricka té istället!
Cheers!

Väder

Publicerad 2012-02-21 15:03:51 i Allmänt,

Helt sjukt väder idag, Åre i ett nötskal! Här i Björnen är det helt okej och liftarna är öppna. I Åre by såg det ut såhär när jag var där:



Detta medför ju att alla, ALLA, åker här i Björnen idag. Rykten säger att det är 40 minuterns kö till liftarna. Jag tror att jag skippar att åka idag :p

Ledig dag och fina inköp

Publicerad 2012-02-21 14:50:43 i Allmänt,

Idag är jag ledig och det har varit skönt att bara slappa. Efter ett tag blev jag dock less på det så jag tog mig ner till byn för att gå på Stadium. Behöver en "sittlapp" imorgon till jobbet så det blev en orange och sedan fyndade jag ytterligare ett underställ, sånt behövs alltid.

Jag kom också hem med ett par nya skidvantar. Mina som jag har läcker som sagt en massa och jag har faktiskt kikat lite extra på dessa ett tag så idag slog jag till.


De är så myisga och varma.

Sen var det ganska lång tid till bussen skulle gå så jag sprang in på Kicks och kom ut med en mascara. Tyvärr har jag ju blivit beroende av Lancomes mascaror och de är dyyyra men oj vad bra de är! Jag passade också på att gå in på Vero Moda. Jag tänkte bara titta lite för att få tiden att gå men vi vet ju alla hur det slutar. Blev störkär i en tröja så den fick följa med hem :)


Så himla mycket Elin att jag bara var tvungen!

Nu ska jag nog dammsuga lite tror jag.
Cheers!

En lång måndag

Publicerad 2012-02-20 18:47:17 i Allmänt,

Nu är jag ledig ett tag och det behövs känner jag. Har gått och dragit på mig en jobbig förkylning, inte en såndär som syns och hörs värst mycket på dagen utan gör sig mest synlig på morgonen då rösten försvinner och jag hostar en massa. Och genom att jag är och blir sjukt trött. Önskar att den bara kunde bryta ut ordentligt och sedan är det över. Men sånt är livet.

Idag har jag haft en ganska skön dag dock. Började med lite möten och sedan blev det info, mailsvarande, lite hängande i liftarna och sen var det Fackeltåg. Måånga fler denna gång än sist så det var kul :)



Imorgon kan jag inte bestämma mig riktigt för hur jag ska göra. Ut i backarna vill jag och jag hoppas att det blir härligt väder. Sen måste jag som vanligt handla lite också och städa... Ja, det löser sig det med!
Cheers!

Fredagskväll

Publicerad 2012-02-17 22:44:56 i Allmänt,

Jag blir så ledsen, less och arg och det viktigaste jag kan göra är att alltid finns där för mina vänner! Punkt slut.

Jag vet att jag somnade där i soffan, precis efter det att det var klart att Martina och Erik Haag vann På Spåret. Dom var bäst! Jag vaknade för 15 minuter sedan och jag vet att det nu kommer att vara svårt att somna i sängen igen, men det är helt klart värt ett försök! Så natti på er!

När det näääästan är som bäst

Publicerad 2012-02-15 19:55:10 i Allmänt,

Helt helt slut! Vilken dag det har varit idag. Cathis hämtade mig vid 07.30 och vi begav oss bort mot Duved för idag var det Familjekampen där. Vi riggade massa och skottade och sedan blev det skotertur bort till Tegefjäll. Gud, det var hur kul som helst att åka skoter, lite längre denna gång. Väl vid Vildmarksstigen fixade vi lite, stackars Hanna fick stå på toppen där det blåste ganska mycket och var kallt.

Men jag fick sitta vid slutet av stigen för att ta emot svaren. Det var inte fy skam att sitta där vill jag säga...



Mickan kom förbi och hängde lite och det kom lite folk som hade letat upp bokstäver för att bilda ord. Satt där i 4 timmar och man fick roa sig bäst man kunde. Jag tror att jag fick liiiiite färg faktiskt :)



Vid 14-tiden packade jag ihop, fick sällis av John ner till Fjällvallen för att lämna lite grejer och sedan begav vi oss tillbaka till Duved. Där var det lite prisutdelning och så innan vi packade ihop. En familj vann en gratis vecka med typ allt betalt, så himla bra pris!

Nu är jag helt slut och jag har ont i kroppen, tror att jag har dragit på mig en förkylning :(
Nu ska jag dricka varm choklad!

Snö, snö, snö, snöööööööööö

Publicerad 2012-02-14 16:37:48 i Allmänt,

Idag har det,som man säger, kräksnöat här i Åre. Det var heeelt galet när jag var nere på ICA en snabbis och skulle ta mig upp till Kabin men vi kommer till det senare.

Träffade Mickan och Gustav på bussen påväg till Tege.
Vi hamnade i skogen men mina knän gjorde sig påminda så det blev lite piståkning ett tag. Vi passade på att tappa bort grabbarna och jag och Mickan åkte lite själva och ja, vi körde lite i skogen och den här gången var det heeelt underbart roligt! Jag vågade släppa på lite och även om jag ramlade in i en gran kände jag att det gick mycket bättre idag :)



Tog sedan bussen bort till Kabin för ett litet möte, passade på att fixa ett foto på mig också. Mötet gick bra, imorgon är det familjekampen i Duved och det ska bli kul. Efter det tog jag mig ner till ICA för att handla mjölk och så... Hade först tänkt ta skidorna tillbaka till Björnen meeeen det blåste och snöade helt galet! Sikten utanför Stationshuset var noll och det var en pers att gå så jag tog mig upp till Kabin för att ta bussen. Men den bussen jag skulle åka med gick sönder och vi fick vänta på en ny. Det var kaos på vägarna med lastbilar som kört av vägen.

Det är ganska skönt att ha kommit hem, men jag längtar till en ny dag i backen!

Vacker

Publicerad 2012-02-13 20:20:38 i Allmänt,

Bästa Whitney-låten!



Det är alltid tragiskt när någon dör så ung som hon var!

Sol och snö

Publicerad 2012-02-13 19:41:14 i Allmänt,

Efter två länga dagar på jobbet är jag nu lite ledig. Det öste ner snö under fackeltåget. Det är härligt att det snöar men jag tänker på stackarna som håller på med Red Bull Crashed Ice. Att det är snöar är inte bra för alla förberedelser! Ska bli spännande att se slutresultatet dock :D Meeen att det snöar betyder härlig skidåkning imorgon så det ser jag fram emot :)


Gammal bild på Björnen, så här fint var det imorse! Snacka om att vädret växlar här...


Nu kurrar min mage lite så jag tror att det är dags att fixa lite maaat.
Cheers!

Födelsedagsfest

Publicerad 2012-02-11 18:45:47 i Allmänt,

Igår fyllde söta Gustav på Kläppen 20 år, och det klart att det var dags för en fest! Kom dit vid 9 och det var redan ganska mycket folk där. Det droppade hela kvällen in fler folk och jag hade riktigt kul. Killarna hade ordnat lite tävlingar för födelsedagsbarnet. Det var uppknäppande av BHar, smällande av ballonger i sexställningar och bodyshots. Efter ett tag drog många och det blev lite dött och efterfeststämmning så jag drog mig vidare för att fortsätta någon annanstans. Det var riktigt skönt att vara ledig idag kan jag säga!

Som vanligt när det är alkohol inblandat blir det lite drama och saker som inte händer annars, men det var över lag en lyckat kväll :D Det är kul när man börjar känna folk och kan mingla runt och bara hitta någon varsomhelst att prata med :)

Kalufs

Publicerad 2012-02-11 15:06:44 i Allmänt,

Varje gång jag öppnar min dator möts jag av denna gulliga lilla Noel.


Lilleplutt! Tänk att han kommer att vara nästan 1 1/2 år när jag nästa gång får träffa honom!

Nu börjas det

Publicerad 2012-02-11 14:54:07 i Allmänt,

Nu har turisterna verkligen visat sig hät i Åre! Jag tog några åk vid Högåsen/Sadeln idag men efter ett tag gav jag upp. Folk är nybörjare och vet inte hur de ska bete sig i backarna. Då blir man trött...

Så jag tog mig hem efter nån timme och nu sitter jag här med min varma choklad. Jag tror att det blir min drog här uppe ;)


Cheers!

Att resa och se

Publicerad 2012-02-10 09:10:46 i Allmänt,

TV:n är på, jag kollar på nyheterna och vips, min resnerv börjar klia. Jag viiiiilll jobba utomlands och jag ska inte ge mig, det ska gå. Jag såg en nyhet, som egentligen inte borde vara en nyhet, om att Mats Sundin skänker massa pengar till forskning. Jag tycker att det är en konstig nyhet, för mig är det ganska logiskt att om man har måååååånga miljoner då ska man väl hjälpa till? Aja, sidospår.

De intervjuade Sudden i Toronto och jag blev så taggad. Har ju alltid varit dragen till Kanada. Jag skulle ju dit redan för 7 år sedan men det blev inte så. Nu ska det bli så!


Toronto skyline.

Det finns så roliga museer i Kanada, det finns turism och aktiviteter. Så nu kör vi!

Vidare på Gomorron Sverige pratade de om vin. Att vin från Sydafrika var populär. Och jag vill ju tillbaka dit. Ibland kan jag bara få en stor längtan dit. Efter maten, efter människorna, efter ljuden och lukterna...


Påväg till Robben Island, Kapstaden.

Men allvarligt, jag vill bara se världen ännu mer än vad jag redan gjort.
Tiden räcker inte till!!!

Studio54

Publicerad 2012-02-09 22:43:54 i Allmänt,

I tisdags var det som sagt personalfest med tema Studio54. Jag skyndade dit, och då menade jag skyndade mig. Taxin hämtade mig 40 minuter efter jag kom hem efter jobbet. Väl där, på Tott Hotell, fick vi varsin öl i väntan på att gå upp till maten. Shit vad mycket folk det var!! Maten var supergod och det var trevligt vid matbordet. Vi gick ner några trappor och dansade till 70-talsmusik. Men Mickan och Jonas var lite krassliga och jag hade fått en inbjudan till förfest då det faktiskt var tisdag så vi drog hem/vidare vid 22.30. Sen blev det Bygget och liiite sömn men helt klart värt det ;)

Trevlig kväll :D
Nu följer lite bilder, jepp.. De flesta blev ganska suddiga så det blev inte så många :/


Jag och Mickan i fina hår :)


Middag. Notera Gustavs klockrena skidglasögon i hörnet :D


:)

Nu ska jag nog försöka sova!
Natti!

En månad

Publicerad 2012-02-09 20:26:26 i Allmänt,

Lååånng dag idag! Började 9.30 och kom inte hem fören 19.15. Lägg till att jag inte hade mycket till rast och sprang runt och ni förstår nog att jag är ganska trött nu. Tur att jag slapp ställa mig vid spisen och laga mat i alla fall för jag hade en matlåda i kylen. Men det händer mycket kul nu, så mycket kul att jag inte har tid att vara trött. Imorgon och på lördag är jag ledig och på söndag börjar sportlovsprogrammen och det blir nya spännande saker som sker. Jag ska vara i Duved en dag i veckan.

Kom på igår att jag nu har jobbat här i Åre i en månad nu.
Heeelt otroligt! Tiden springer iväg och ska jag vara ärlig vill jag inte att detta ska sluta! Men nu ska jag inte tänka på det, snart blir det varmare och öl ute i solen lockar redan. Ännu mer skidor ska jag ju hinna med också. Och fester :p

Nu ska jag hoppa in i duschen och tvätta av mig grillkorvslukten. Imorgon ska jag tvätta mina jobbkläder, äntligen!
Cheers!

Hektiskt dag

Publicerad 2012-02-07 09:44:36 i Allmänt,

Idag snöar det, det är bra för vi behöver ny snö nu. Den gamla börjar bli lite sliten nu faktiskt....

Dagen består av tävling och filmkväll.
Efter det är det Personalfest med tema Studio54 på Tott Hotell. Ska bli hur kul som helst! Det börjar 19, jag slutar 18.30, snabba puckar minsann. Men jag lovar att bilder kommer upp senare för idag kommer jag inte ha tid att skriva något alls...



Ha en fin dag alla!

Shut up and drive

Publicerad 2012-02-06 19:51:47 i Allmänt,

Åh, jag har glömt att skriva om en så himla kul sak som hände, jag tror att det var förra tisdagen.

Jag hade hunnit med bussen redan 20.15 från Björnen och var påväg till Kläppen för lite fest innan Bygget. Fram till Produkthuset hade jag sällskap av några tjejer från mitt hus. Vid stationen klev det på ett gäng tjejer. Jag tror att de var hade druckit några cider och ja, det var väl inget mer med det egentligen. Eftersom jag satt själv kunde jag höra vad de pratade om. En av tjejerna säger plötsligt:

Hurrni tjejer, nu när vi kommer fram till festen scannar vi igenom hela festen sen sätter vi oss ner och väljer vilken kille vi vill ha!

Jag skrattade lite inombords för det lät så kul. Men det blev snart ännu roligare! När bussen stannade och jag gick av gick gänget också av. De gick bakom mig och de finns ju faktiskt många hus där vid Kläppen så jag tänkte att de nog skulle till nåt av de andra husen. Men tji fick jag, de skulle till Kläppen de också.

Jag, Mickan och Malin fick oss ett gott skratt där i soffan. Undrar egentligen vem de valde?! :p

Fångad av en stormvind

Publicerad 2012-02-05 20:06:31 i Allmänt,

Termometern stod på -25 imorse. Men det var vindstilla så det kändes som att det var mycket varmare än i fredags! Det roliga är att imorgon ska det blir -16. Varmt tycker man nu helt plötsligt :p

Idag gick det sjukt mycket korv på korvgrillningen! Alla ville ha och det var inte en lugn stund där så jag och Julia fick slita lite och allllt frös... Händer, fötter, näsor, korvar, korvbröd, senap, ketchup.

Nu ska jag dricka varmt té i min nya mugg som jag sprang in och köpte på Coop igår innan bussen gick. Stod inte längre ut med mina miniatyrmuggar så dessa är lite större i alla fall, det är en början :p



Ja, det där var väl kanske inte vääärldens roligaste inlägg men jag tycker att det är kul att skriva i alla fall :D

Addicted

Publicerad 2012-02-04 22:27:04 i Allmänt,

Många av mina vänner på Facebook har länkat till den här sången och videon av Walk off the Earth. Efter ett tag kunde jag inte hålla mig och tittade på den jag också. Hur coolt som helst!

Faaaast, jag blev helt kär i låten och bestämde mig för att titta på orginalet av Gotye och Kimbra istället.


Jag kan inte låta bli att bara vilja dra min hand genom hans hår!

The way it is

Publicerad 2012-02-04 19:57:03 i Allmänt,

Nu har jag varit hos Mickan och Jonas och kom precis hem. Bussen vägrade ju stanna när jag hade plingat så jag fick en kaaaaallll prommis från Kabinbanan. Men jag hittade fram och tillslut var jag framme. Vi fikade lite och har vi bara hängt. Härligt!

Nu blir det popcorn framför Melodifestivalen.



Cheers!

Saturday

Publicerad 2012-02-04 12:59:31 i Allmänt,

Nu har jag städat och fixat i min lilla lägenhet. Och det tar tiiiid även fast det inte är många kvadratmeter som måste städas! Men nu är jag klar och det är skönt det. I bakgrunden är Vintertudion på såklart! Det verkar vara kallt överallt. Men ni, är inte Manificat ett hur coolt efternamn som helst?!? Det tycker i alla fall jag. Maurice Manificat är en längdåkare från Frankrike...


Jaja, nu har jag satt på mig mössan, snart är det dags att gå ut till bussen. Ska hem till Mickan och Jonas och hänga lite såhär en kall lördag.
Cheers alla!

Cold snap

Publicerad 2012-02-03 16:48:50 i Allmänt,

Nu har jag kommit hem från en snabbtur på ICA nere på byn. Blev även att jag slank förbi CandyKing-affären också, fredag som det är liksom.

Idag möttes jag och Mickan vid Högåsliften för att ta några åt. Det var fint ute men jäklar vad kallt det var. Min näsa är röd nu och kliar av all värme... Men det var härligt att åka lite i alla fall.



Sedan begav vi oss tilll VM6:an och värmde oss ett tag. Sen var vi inte så pepp på att ge oss ut i kylan igen så vi sa hej till Jens och David och for bort till Björnen. Vi handlade med oss nyponsoppa, mandelbiskvier och glass sedan blev det lunch och varm choklad hos moi.


Så gott och vi blev supermätta!

Snapshot

Publicerad 2012-02-02 20:48:52 i Allmänt,

Haha, hittade en bild på min mobil som jag helt glömt bort att jag tog i tisdags men måste ju visa den såklart. Jag var full tror jag :p


Whos that girl

Publicerad 2012-02-02 20:28:49 i Allmänt,

Nu är jag ledig i två dagar så det är min fredag idag. Skönt för det tar på krafterna att vara ute i det kalla hela dagen. Men imorgon blir det åka av, gud vad jag har längtat! Imorse var det "bara" -15 här i Björnen men i byn och Duved var temperaturerna ner mot -30. Och så blåste det gaaanska rejält så det var iskallt kan jag tänka mig högre upp i på Skutan.



Det är så himla roligt för i princip varje dag får man uppskattning och fina ord från föräldrar. Och barn också såklart. Det gör verkligen att man vet varför man gör det man gör!

Nu ska jag snart koka lite té, att ha i mina pyttesmå muggar och slappa framför TVn.
Cheers!


Levels

Publicerad 2012-02-01 19:54:14 i Allmänt,

Hade verkligen en sjukt rolig kväll igår! Jag skyndade hem från jobbet för att käka lite och fixa mig. Min nya foundation var jättebra! :D Fick sällis en bit på vägen av några från huset och sedan hoppade jag av vid Kläppen. Hade redan druckit en cider och fortsatte med lite öl. Det är alltid kul på Kläppen men efter ett tag blev det lite dött så vi var ett par som drog vidare till en förfest just vid Bygget. Där dansade vi som galningar, drack lite mer och hade kul :)

Kön på Bygget ringlade sig låååång och vi var väl inte så glada eftersom vi måste vara inne innan 23.30 för att få komma in gratis med våra kort. Men vi hann! Jag hamnade lite efter Mickan och grabbarna så jag försökte ta mig framåt men jag hamnade bakom några dryga norrmän. "Hade du varit snygg så"... Ehhh, jaja, skrattade lite extra när han sedan glömt sitt leg ;) Men på något sätt tog vi oss fram och in.

Väl inne var det som det är på Bygget, mycket folk och dans i massor.
Vi hade så himla kul! Drack lite mer, dansade ännu meeeer... Vid 1 tappade vi bort varandra och sedan begav vi oss från Bygget. Jag hade ett mycket givande samtal med en ny vän som jag verkligen tycker om...


För en vecka sen på Bygget :) Haha, in i dimman bara :p

Åhh vad jag älskar att gå ut här!

Om

Min profilbild

Elin

Den här bloggen är jag. Den kan ibland vara fylld med känslor och tankar men är lika glad och virrig som jag kan vara. Jag älskar min familj och mina vänner, engelska böcker, olympiska spelen, fikabröd, höstlöv, att dansa, promenader, Morgonpasset i P3, ost, träna, snö, skidåkning och att sjunga i duschen. Jag ogillar hat, kapris, när mitt nagellack flagnar, att stressa, orättvisor, att hänga tvätt, människor utan respekt och fötter på tågsäten. Välkommen till mitt lilla hörn i en stor värld.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela