corners

Wherever the past, the present and the future takes me, this is my corner...

Mål

Publicerad 2012-12-28 15:37:37 i Allmänt,

Dagarna flyter på här i Åre. Igår kom Mickans syster hit och ikväll kommer hennes kompisar. Imorgon kommer familjen och det är Norlie & KKV på Bygget. Jag har varit ledig en hel del de senaste dagarna och det har varit skönt även om jag nu längtar till att jobba igen.
 
Igår var jag hos sjukgymnasten. Äntligen!! Fick lite nya övningar att göra och det kändes ju bra. Meeen hon menade att jag inte skulle kunna åka något alls denna säsongen och då blev jag ledsen. Mitt mål är att åka i alla fall i en blå pist i slutet på säsongen. Då tränar jag för det, så är det! Det ska bara gå!
 
För jag har inte varit så sugen på att åka skidor som jag är just nu. Jag vill upp i backen, vinden blåser och det riktigt biter tag i kinderna. Snön är pudrig och perfekt. Åh vad jag längtar att få åka igen!
 
Kram på er!

Fredag

Publicerad 2012-12-14 20:31:56 i Allmänt,

Första arbetsdagen ute och första eventet för denna säsong klar. - 25° och kallt som attan på förmiddagen men det blev sedan hela -17° så då var det ganska lugnt. Vi stod mest vid elden och pratade när all uppriggning var klar. Efter 15 var det slut och jag och Peter väntade in vakterna. Vi höll värmen genom lite tävlingar där vid VM8an. Nu är jag så där sjukt trött och har just duschat. Har glömt hur härligt det är att ställa sig i en varm dusch när man är kall innifrån och ut.
 
Mitt liv kan inte bli bättre än vad det är! Känns så sjukt kul att komma tillbaka till folk man känner och en chans att faktiskt komma in i gänget. Känner redan mig hemma med massa nya människor. Älskart!

Kram på er!

Kvällslunk

Publicerad 2012-12-03 20:48:00 i Allmänt,

Sitter hemma vid köksbordet och lyssnar på Michael Bublé när han sjunger julsånger. Myyyys!
Skulle nog kunna tänka mig att sova redan nu men jag väntar lite tror jag. Idag var det min första officiella dag på jobbet. Jag fick min egna plats på Kompaniet, min egen mail och inloggningsuppgifter och jag fick mycket att göra på en gång. Dagen gick ganska snabbt faktiskt och jag ser så fram emot att börja jobba ute i snön igen.
 
Mina gymplaner i lördags gick åt skogen, kunde ju inte komma in. Men nu, nu har jag fixat ett kort så att jag tror att det blir premiär imorgon faktiskt, kanske bara tar ett lätt pass med mest rehab då.
 
Igår kom Emmely över som jag lärde känna förra säsongen. Hon var här en massa timmar och vi pratade en massa och fikade två gånger. Första glöggen för i år var hur god som helst!
 
Nu började Mariah Carey sjunga "All I want for Christmas" och nu ska jag sätta mig framför TVn.
Kram på er!

Första december

Publicerad 2012-12-01 10:43:53 i Allmänt,

Det är första devember och jag är ledig. Jag har varit här i Åre i lite mer än två dygn nu och jag är så peppad att börja jobba igen! I torsdagskväll hade vi middag med de på Event. Det var många nya men många kände man igen ändå. Jag älskar att ta en promenad hem sådär mitt i natten, det är så mysigt...
 
Igår städade vi lägenheten vi var i och efter det blev det lite genomgångar och jag fick mina kläder, nyklar och telefon.
 
Fick ingen namnskylt på hela förra säsongen men nu så...
 
Tog mig sedan ner på byn där jag träffade Mickan ooch repantjejerna. Härligt gäng! Gick i lite affärer innan vi tog oss hem. Det är inte nådigt att ta sig upp för backen inte...Tog oss även er för att storhandla, tunga ryggsäckar blev det.
 
Idag ska jag ta mig till gymet, det var så länge sedan jag tränade nu att det inte är bra någonstans. Kommer ju få ganska mycket vardagsmotion när man knatar upp och ner för backar med käppar och grejer men det viktigaste nu är ju faktiskt rehabiliteringen av knät. Har aldrig varit så sugen på att åka skidor som nu. Tänk att äntligen få åka med ett helt knä?!? Det var ett tag sen...
 
Kram på er!
 
 

Om

Min profilbild

Elin

Den här bloggen är jag. Den kan ibland vara fylld med känslor och tankar men är lika glad och virrig som jag kan vara. Jag älskar min familj och mina vänner, engelska böcker, olympiska spelen, fikabröd, höstlöv, att dansa, promenader, Morgonpasset i P3, ost, träna, snö, skidåkning och att sjunga i duschen. Jag ogillar hat, kapris, när mitt nagellack flagnar, att stressa, orättvisor, att hänga tvätt, människor utan respekt och fötter på tågsäten. Välkommen till mitt lilla hörn i en stor värld.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela