corners

Wherever the past, the present and the future takes me, this is my corner...

When I need it I can count on you

Publicerad 2013-09-25 22:29:45 i Allmänt,

Tända ljus och te efter en härlig kvällprommis med Elin. Det är som att vi alltid har så mycket att prata om att vi stod vid övergångsstället i 35 minuter innan vi skildes åt. Och ändå hörs vi typ varje dag! Det är den bästa känslan ever...
 
Nu ska jag slå på TVn och titta på ett program om barn med autism på SVT 1.
Tjo på er!

Har vinden vänt?

Publicerad 2013-09-23 22:02:45 i Allmänt,

Den här dagen har varit så himla bra! Det blev lite trassel på jobbet men det löste sig och jag trivs verkligen med mina kollegor. Tog mig hem och käkade mat innan jag och Elin åkte till Friskis för att träna. 1 timme och 15 minuter senare var vi klara, känns så sjukt skönt. Nu är jag trött men på ett sådär skönt sätt!
 
Idag blåste det här i Nynäshamn. Det känns som att gårdagen har satt sina spår...
 
 
Sov gott!

Together nothing can stop us

Publicerad 2013-09-22 16:57:13 i Allmänt,

Idag har jag bara legat i soffan hela dagen. När jag tänker efter kan jag inte ens komma ihåg när jag gjorde det sist så det behövdes. Det har varit muligt ute hela dagen men nu börjar solen faktiskt kika fram, kanske blir det att ta en liten prommis sen för att i alla fall få lite frisk luft.
 
Min lägenhet börjar kännas som ett hem nu. Jag har alla möbler och nu är det bara småfixet kvar, det allra roligaste ju. Trivs faktiskt jättebra här, älskar att ha relativt nära till allt.
 
Nu ska jag ladda över mina kort på datorn, har inte gjort det sen i våras så det är dags nu! Lämnar er med en låt som en seg dag som denna får mig att vilja dansa...
 
 

And, with a word all my love came rushing out

Publicerad 2013-09-02 21:21:01 i Allmänt,

Idag var det den första riktiga höstdagen. Luften var krispig, det blåste löv från träden och det duggregnade. Jag har längtat efter hösten..  Efter jobbet ikväll tog jag en snabb prommis runt Ringvägen. Det hade spruckit upp efter att ha regnat och solen sken. Nynäshamn är vackert!
 
Och det här är utan tvekan den bästa låten att ha i öronen när man vill bli peppad. Den har perfekt rytm för att man ska vilja gå snabbt...
 
 
När jag kom hem gjorde jag en god paj och en härlig sallad med melon. Jag älskar när man har lite inspiration att bara sno ihop något och det blir så gott!
 
 

Om

Min profilbild

Elin

Den här bloggen är jag. Den kan ibland vara fylld med känslor och tankar men är lika glad och virrig som jag kan vara. Jag älskar min familj och mina vänner, engelska böcker, olympiska spelen, fikabröd, höstlöv, att dansa, promenader, Morgonpasset i P3, ost, träna, snö, skidåkning och att sjunga i duschen. Jag ogillar hat, kapris, när mitt nagellack flagnar, att stressa, orättvisor, att hänga tvätt, människor utan respekt och fötter på tågsäten. Välkommen till mitt lilla hörn i en stor värld.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela