corners

Wherever the past, the present and the future takes me, this is my corner...

Första december

Publicerad 2012-12-01 10:43:53 i Allmänt,

Det är första devember och jag är ledig. Jag har varit här i Åre i lite mer än två dygn nu och jag är så peppad att börja jobba igen! I torsdagskväll hade vi middag med de på Event. Det var många nya men många kände man igen ändå. Jag älskar att ta en promenad hem sådär mitt i natten, det är så mysigt...
 
Igår städade vi lägenheten vi var i och efter det blev det lite genomgångar och jag fick mina kläder, nyklar och telefon.
 
Fick ingen namnskylt på hela förra säsongen men nu så...
 
Tog mig sedan ner på byn där jag träffade Mickan ooch repantjejerna. Härligt gäng! Gick i lite affärer innan vi tog oss hem. Det är inte nådigt att ta sig upp för backen inte...Tog oss även er för att storhandla, tunga ryggsäckar blev det.
 
Idag ska jag ta mig till gymet, det var så länge sedan jag tränade nu att det inte är bra någonstans. Kommer ju få ganska mycket vardagsmotion när man knatar upp och ner för backar med käppar och grejer men det viktigaste nu är ju faktiskt rehabiliteringen av knät. Har aldrig varit så sugen på att åka skidor som nu. Tänk att äntligen få åka med ett helt knä?!? Det var ett tag sen...
 
Kram på er!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Elin

Den här bloggen är jag. Den kan ibland vara fylld med känslor och tankar men är lika glad och virrig som jag kan vara. Jag älskar min familj och mina vänner, engelska böcker, olympiska spelen, fikabröd, höstlöv, att dansa, promenader, Morgonpasset i P3, ost, träna, snö, skidåkning och att sjunga i duschen. Jag ogillar hat, kapris, när mitt nagellack flagnar, att stressa, orättvisor, att hänga tvätt, människor utan respekt och fötter på tågsäten. Välkommen till mitt lilla hörn i en stor värld.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela