corners

Wherever the past, the present and the future takes me, this is my corner...

Mål

Publicerad 2012-12-28 15:37:37 i Allmänt,

Dagarna flyter på här i Åre. Igår kom Mickans syster hit och ikväll kommer hennes kompisar. Imorgon kommer familjen och det är Norlie & KKV på Bygget. Jag har varit ledig en hel del de senaste dagarna och det har varit skönt även om jag nu längtar till att jobba igen.
 
Igår var jag hos sjukgymnasten. Äntligen!! Fick lite nya övningar att göra och det kändes ju bra. Meeen hon menade att jag inte skulle kunna åka något alls denna säsongen och då blev jag ledsen. Mitt mål är att åka i alla fall i en blå pist i slutet på säsongen. Då tränar jag för det, så är det! Det ska bara gå!
 
För jag har inte varit så sugen på att åka skidor som jag är just nu. Jag vill upp i backen, vinden blåser och det riktigt biter tag i kinderna. Snön är pudrig och perfekt. Åh vad jag längtar att få åka igen!
 
Kram på er!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Elin

Den här bloggen är jag. Den kan ibland vara fylld med känslor och tankar men är lika glad och virrig som jag kan vara. Jag älskar min familj och mina vänner, engelska böcker, olympiska spelen, fikabröd, höstlöv, att dansa, promenader, Morgonpasset i P3, ost, träna, snö, skidåkning och att sjunga i duschen. Jag ogillar hat, kapris, när mitt nagellack flagnar, att stressa, orättvisor, att hänga tvätt, människor utan respekt och fötter på tågsäten. Välkommen till mitt lilla hörn i en stor värld.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela