corners

Wherever the past, the present and the future takes me, this is my corner...

Natt

Publicerad 2012-10-18 01:14:00 i Allmänt,

Första natten på Villan, första jobbnatten ever för mig. Jag var sjukt nervös innan men nu känns det bra, har snart jobbat halva passet och det har gått fort faktiskt. Det flyter på bra och jag är snart färdigstädad. Jag har sparat lite till om någon timme då jag tror tröttheten kommer att vara som värst, då är det bäst att röra på sig annars blir det jobbigt. Plus att jag nu måste vila mitt knä lite.
 
Idag var nämligen ingen bra knädag alls! Knät var mer svullet och gjorde ont så det blev ett lätt pass hos Lasse. Jag tror att det kommer ifrån att jag igår jobbade här på Villan och sprang/stod/gick i princip i 7 timmar vilket tar massa på knäna. Så Lasse tyckte jag skulle smita iväg, vila lite och passa på att göra lite övningar så så får det bli...
 
Jamen godnatt på er alla, själv är jag vaken minst 7 timmar till.
Kram på er!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Elin

Den här bloggen är jag. Den kan ibland vara fylld med känslor och tankar men är lika glad och virrig som jag kan vara. Jag älskar min familj och mina vänner, engelska böcker, olympiska spelen, fikabröd, höstlöv, att dansa, promenader, Morgonpasset i P3, ost, träna, snö, skidåkning och att sjunga i duschen. Jag ogillar hat, kapris, när mitt nagellack flagnar, att stressa, orättvisor, att hänga tvätt, människor utan respekt och fötter på tågsäten. Välkommen till mitt lilla hörn i en stor värld.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela