corners

Wherever the past, the present and the future takes me, this is my corner...

Regning lördag

Publicerad 2012-10-20 19:00:39 i Allmänt,

Efter att ha flängt fram och tillbaka några dagar nu är det skönt att landa lite. Idag är jag ensam hemma så det blev en seg förmiddag med lite tvättande. Klädde sedan på mig träningskläder och cyklade 50 minuter. Slängde i mig lite lunch och sedan kom Mickan vid 15 och vi fikade smulpaj med hallon och jordgubbar.
 
Nu är jag så sjukt mätt så jag tror att det får bli lite sallad till middag, nåt måste jag ju få i mig. Idag när jag tvättade håret rann färgen av. Vattnet var helt brunt! Fortfarande är jag näst intill svarthårig men jag börjar vänja mig mer och mer med att vara så pass mörk som jag nu är. Härligt!
 
Kram på er!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Elin

Den här bloggen är jag. Den kan ibland vara fylld med känslor och tankar men är lika glad och virrig som jag kan vara. Jag älskar min familj och mina vänner, engelska böcker, olympiska spelen, fikabröd, höstlöv, att dansa, promenader, Morgonpasset i P3, ost, träna, snö, skidåkning och att sjunga i duschen. Jag ogillar hat, kapris, när mitt nagellack flagnar, att stressa, orättvisor, att hänga tvätt, människor utan respekt och fötter på tågsäten. Välkommen till mitt lilla hörn i en stor värld.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela