corners

Wherever the past, the present and the future takes me, this is my corner...

Fantastiska musik

Publicerad 2012-09-19 22:18:21 i Allmänt,

Jag har en spellista på Spotify som heter Åre 2011/2012. På den listan finns alla låtar som jag tyckte var bra då och som får mig att tänka på Åre. Jag har inte lyssnat på den listan sen i maj bara för att jag inte vill höra en speciell låt som påminner mig om honom. Även om jag ärligt kan säga att jag faktiskt inte på länge känt ångest eller att det är någon som helst förlust med det som har hänt har det gjort lite ont i hjärtat när den låten börjar spelas.
 
Men så idag på bussen orkade jag inte längre. Jag satt och tittade ut i den härliga, regniga men ändå soliga höstkvällen och spelade låten om och om igen. Nu förknippar jag den inte längre med honom och det är en befrielse.
 
Höj volymen, jag längtar tills i vinter!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Elin

Den här bloggen är jag. Den kan ibland vara fylld med känslor och tankar men är lika glad och virrig som jag kan vara. Jag älskar min familj och mina vänner, engelska böcker, olympiska spelen, fikabröd, höstlöv, att dansa, promenader, Morgonpasset i P3, ost, träna, snö, skidåkning och att sjunga i duschen. Jag ogillar hat, kapris, när mitt nagellack flagnar, att stressa, orättvisor, att hänga tvätt, människor utan respekt och fötter på tågsäten. Välkommen till mitt lilla hörn i en stor värld.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela