corners

Wherever the past, the present and the future takes me, this is my corner...

Full fart

Publicerad 2012-09-06 17:36:00 i Allmänt,

Imorgon är det fösta dagen sedan operationen som jag verkligen har en sådan där fullpackad dag som jag hade innan jag blev sjukskriven. Om en timme drar jag till Nynäs för att agera barnvakt till sötJohanna imorgon när Elin jobbar, efter det blir det nog en tripp till mataffären och sedan blir det bara hem och vända för att åka in till stan och ha styrelsemöte med YFU. Härligt härligt med lite att göra.
 
En några månader gammal bild. Tant Elins lilla tjej har blivit så stor!
 
Med andra ord, imorgon kommer jag nog inte ha tid att skriva, inte ens att titta till Facebook. Och det, det är så himla skönt!
Kram på er!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Elin

Den här bloggen är jag. Den kan ibland vara fylld med känslor och tankar men är lika glad och virrig som jag kan vara. Jag älskar min familj och mina vänner, engelska böcker, olympiska spelen, fikabröd, höstlöv, att dansa, promenader, Morgonpasset i P3, ost, träna, snö, skidåkning och att sjunga i duschen. Jag ogillar hat, kapris, när mitt nagellack flagnar, att stressa, orättvisor, att hänga tvätt, människor utan respekt och fötter på tågsäten. Välkommen till mitt lilla hörn i en stor värld.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela