corners

Wherever the past, the present and the future takes me, this is my corner...

Jag och min kalender

Publicerad 2012-09-13 16:45:00 i Allmänt,

Nu har jag varit hos sjukgymnasten Lasse för andra gången efter operationen. Det kändes mycket bättre denna gång även om det knäpper en del när jag böjer knät. Men det kan det tydligen göra såhär i början eftersom musklerna inte håller knäskålen på plats ordentligt. Han sa också att jag får cykla så mycket jag vill så nu ska jag börja göra det ordentligt. Känner mig så slö av att bara sitta, är ju till och med en sån person som tycker jag är lat för att jag tar hissen även om jag går med kryckor...
 
Jag sitter i höstsolen i köket med en kopp té och skriver i min kalender. Jag känner mig själv och jag måste få lite struktur i vardagen nu. Jag har till och med skrivit i när jag ska plugga teori och träna.
 
 
Here we go!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Elin

Den här bloggen är jag. Den kan ibland vara fylld med känslor och tankar men är lika glad och virrig som jag kan vara. Jag älskar min familj och mina vänner, engelska böcker, olympiska spelen, fikabröd, höstlöv, att dansa, promenader, Morgonpasset i P3, ost, träna, snö, skidåkning och att sjunga i duschen. Jag ogillar hat, kapris, när mitt nagellack flagnar, att stressa, orättvisor, att hänga tvätt, människor utan respekt och fötter på tågsäten. Välkommen till mitt lilla hörn i en stor värld.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela