corners

Wherever the past, the present and the future takes me, this is my corner...

På kvällskvisten

Publicerad 2012-09-04 21:38:01 i Allmänt,

Efter min lilla dipp där innan lunchen tog jag mig i kragen och efter lunchen läste jag alla mina papper till styrelsemötet. Satt och trixade med e-legitimationen ett bra tag och under tiden smidde jag härliga planer med en vän. Sen blev det middag och efter det hjälpte pappa mig med e-legitimationen och sjukskrivningen, nu är den inskickad i alla fall, får väl se vart det landar någonstans i slutända. Lite pengar lär jag ju få i alla fall.
 
På torsdag kör sjukgymnastiken igång, ska även gå förbi banken och bilskolan tänke jag. Kan ju i alla fall plugga teori även om jag inte kan köra ännu.
 
Jaja, nu ska jag dricka upp mitt kaffe och sedan ska jag nog försöka sova tidigare idag..
Kram på er!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Elin

Den här bloggen är jag. Den kan ibland vara fylld med känslor och tankar men är lika glad och virrig som jag kan vara. Jag älskar min familj och mina vänner, engelska böcker, olympiska spelen, fikabröd, höstlöv, att dansa, promenader, Morgonpasset i P3, ost, träna, snö, skidåkning och att sjunga i duschen. Jag ogillar hat, kapris, när mitt nagellack flagnar, att stressa, orättvisor, att hänga tvätt, människor utan respekt och fötter på tågsäten. Välkommen till mitt lilla hörn i en stor värld.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela