corners

Wherever the past, the present and the future takes me, this is my corner...

Living

Publicerad 2013-01-12 17:14:21 i Allmänt,

Dagarna går här i Åre och det är redan mitten på januari. Familjen var som sagt här i Åre över nyår och det var så mysigt att träffas igen. Annars är dagarna fyllda med jobb, fest och träning. Igår var jag och Mickan på Bodypump. Det var sjukt jobbigt men sjukt bra träning. Inte massa hopp och skutt och det passar mitt knä bra. På kvällen vankades det fest då Emmely fyllde år och det blev dans på Country Club och vi halkade hem vid 2-snåret. Finns ingen som går upp emot att festa här!
 
Idag vaknade jag redan vid 9, drog mig lite och tog mig sedan ut till soffan för att glo lite skidor. De visade Jens Linds film om Sixten Jernberg. Hur bra som helst! Tog mig sedan till gymet för att köra lite crosstrainer och knäkontroll. De visade andra åket i herrarnas storslalom och när Hirscher ger sig iväg ligger han etta före Ligety. Ropar ut ett högt "nnneeeejjj" när Hirscher kör bort sig. Fnissade lite där för mig själv...
 
Nu ska jag käka, hörs om ett tag igen.. Kan inte ladda upp bilder så det kommer!
Kram på er!

Kommentarer

Postat av: Cecilia

Publicerad 2013-01-26 19:37:51

Meeeen vilken utsikt! Avis!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Elin

Den här bloggen är jag. Den kan ibland vara fylld med känslor och tankar men är lika glad och virrig som jag kan vara. Jag älskar min familj och mina vänner, engelska böcker, olympiska spelen, fikabröd, höstlöv, att dansa, promenader, Morgonpasset i P3, ost, träna, snö, skidåkning och att sjunga i duschen. Jag ogillar hat, kapris, när mitt nagellack flagnar, att stressa, orättvisor, att hänga tvätt, människor utan respekt och fötter på tågsäten. Välkommen till mitt lilla hörn i en stor värld.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela