corners

Wherever the past, the present and the future takes me, this is my corner...

Lugn

Publicerad 2012-09-23 19:16:58 i Allmänt,

Igår kväll var vi i Bandhagen och hängde med vänner som jag känt lika länge jag levt. Det är så häftigt! Jag menar, det finns ju inte många som jag har lekt "i farfars kalsonger" med och som jag idag, nästan 20 år senare, sitter och dricker vin med runt matbordet istället...
 
Idag cyklade jag på förmiddagen och sedan åkte jag till Nynäs för att umgås lite med bästa Elin och Johanna. Vi gjorde faktiskt inte så mycket men det var välbehövligt. Johanna kallar mig Mimmi och pussar mig på kinden, då blir jag glad i hjärtat.
 
Min lilla snuttis!
 
Nu ska jag läsa lite, kram på er!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Elin

Den här bloggen är jag. Den kan ibland vara fylld med känslor och tankar men är lika glad och virrig som jag kan vara. Jag älskar min familj och mina vänner, engelska böcker, olympiska spelen, fikabröd, höstlöv, att dansa, promenader, Morgonpasset i P3, ost, träna, snö, skidåkning och att sjunga i duschen. Jag ogillar hat, kapris, när mitt nagellack flagnar, att stressa, orättvisor, att hänga tvätt, människor utan respekt och fötter på tågsäten. Välkommen till mitt lilla hörn i en stor värld.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela