corners

Wherever the past, the present and the future takes me, this is my corner...

Sakta men säkert...

Publicerad 2012-09-14 11:57:12 i Allmänt,

Nu har jag cyklat och det känns så skönt! Visst känns det i knät direkt efter att jag rört mig så jag tog det lugnt nu i början, 15 minuter med minimal belastning. Sakta men säkert...
 
Ska snart ge mig ut i det höstrika rusket och hämta lite smärtstillande till min far, som också han har har gjort en liten knäoperation. Jag ska också klippa min lugg som nu har växt sig riktigt lång... Sen ska jag hemåt och fixa lasagne, mums!
 
Idag kör jag Kenza style på händerna. "Skirting the Issue" från Essie på naglarna och min fina Guldfynd by Kenza-ring på fingret.
 
 
Kram på er!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Elin

Den här bloggen är jag. Den kan ibland vara fylld med känslor och tankar men är lika glad och virrig som jag kan vara. Jag älskar min familj och mina vänner, engelska böcker, olympiska spelen, fikabröd, höstlöv, att dansa, promenader, Morgonpasset i P3, ost, träna, snö, skidåkning och att sjunga i duschen. Jag ogillar hat, kapris, när mitt nagellack flagnar, att stressa, orättvisor, att hänga tvätt, människor utan respekt och fötter på tågsäten. Välkommen till mitt lilla hörn i en stor värld.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela