corners

Wherever the past, the present and the future takes me, this is my corner...

Väntar

Publicerad 2012-09-12 10:44:39 i Allmänt,

Sitter här med nymålade naglar och försöker få tiden att gå medan det torkar. Jag är alltid för otålig och kommer på saker jag måste göra innan nagellacket är helt torrt och det slutar alltid meda att det blir fingeravtryck eller liknande på naglarna. Men nu sitter jag här vid köksbordet, med datorn i högsta hugg. Skulle jag tröttna har jag alltid böcker att läsa...
 
Om det är någon som är jättebra på att ändra bilder i headern på bloggen tar jag gärna emot tips! Jag kommer bara en liten bit när jag följer den hjälp blogg.se ger mig men vid stilmallen tar det stopp. Varför är det så svårt?! Eller är det bara jag som är för okunnig när det kommer till datorer...?

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Elin

Den här bloggen är jag. Den kan ibland vara fylld med känslor och tankar men är lika glad och virrig som jag kan vara. Jag älskar min familj och mina vänner, engelska böcker, olympiska spelen, fikabröd, höstlöv, att dansa, promenader, Morgonpasset i P3, ost, träna, snö, skidåkning och att sjunga i duschen. Jag ogillar hat, kapris, när mitt nagellack flagnar, att stressa, orättvisor, att hänga tvätt, människor utan respekt och fötter på tågsäten. Välkommen till mitt lilla hörn i en stor värld.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela